I dag er det fargedagen

I dag, torsdag 4. mai, markeres Fargedagen over hele landet! Ta turen innom din lokale Bygger'n-butikk og gjør deg klar til å sette farge på utelivet. #Fargedagen2017

«Alt kan males!»

Det er tema for årets Fargedag. Og det er så sant. Det er veldig få grenser for hva du faktisk kan male. Som regel er det bare fantasien som stopper deg. Så dra innom ditt lokale malingutsalg og få tips til hvordan du kan gi nytt liv til det du vil sette farge på. Legg gjerne ut bilder på Instagram og andre sosiale medier av det du maler og tagg bildene dine med #Fargedagen2017.

Hvis du trenger litt inspirasjon til hva du kan male, kommer det noen tips her:
 INGEN GRENSER: Det er ingen grenser for hva som kan males.

Både husken, klaffebordet og blomsterpottene kan ha godt av litt nye farger. Velg riktig behandling til de ulike overflatene. Treoverflater krever annen maling enn metall og keramikk. Sørg også for å gjøre grundig forarbeid uansett hva du tenker å male. Rengjøring er viktig uavhengig av overflaten. Hvorvidt du må slipe og grunne, kommer an på materiale og stand.

Slik maler du bokhyllen.

Slik maler du trappen.

FARGERIKT: Sett farge på utemiljøet!FARGERIKT: Sett farge på utemiljøet!

Sykkelen, sykkelstativet og hagemøblene tilfører også raskt nytt liv til utemiljøet hvis du gir dem en liten oppgradering. Og ikke tenk at alt trenger å være ensfarget. En barnesykkel har for eksempel bare godt av litt flere farger! Mal prikker i en annen farge ved hjelp av en svamp, og du har med en gang gjort det litt mer personlig.

Male ytterdøren?

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

Maletips

01.03.17

Full rulle på veggen

Å male med rull handler om balanse. Les mer

27.02.17

Slik finner du rett maling

Det finnes et hav av ulike malingprodukter som alle er beregnet på ulike oppgaver. Les mer

24.02.17

Nye trendfarger for panel

Med panellakk fremheves panelets eget utseende, struktur, farge og mønster. Samtidig motvirkes naturlig gulning. Etter ett strøk eller to, får treverket en farge som er tilpasset dagens... Les mer