Kunderådgiver Simon Dragsten (t.v.) og driftssjef Adrian Sve ved Bygger'n Heimdal oppfordrer folk til å handle lokalt, og gjør dette enklere ved å holde åpent lenger.

Bygger'n Heimdal utvider åpningstidene

De ansatte ved Bygger'n Heimdal ser frem til å møte kunder på lørdager igjen.

Lørdagsåpent igjen

- Det har vært en vridning i markedet. Folk har fått mer tid til å pusse opp selv, og ofte må de handle og jobbe på ettermiddag og kveld. Vi må følge markedet, og derfor utvider vi våre åpningstider slik at vi blir mer tilgjengelig for kundene våre, sier driftsleder ved Bygger’n Heimdal, Adrian Sve.

De nye åpningstidene er:

Mandag – fredag: 06.30 – 18.00

Lørdag: 09.00 – 15.00

Det betyr at det blir én time lengre åpningstid på hverdagene, og fra å holde stengt på lørdager – vil det nå bli mulig å ta helgehandelen her.

Sve håper mange vil benytte seg av anledningen til å handle både over nett og i butikken fremover.

- Vi oppfordrer til å handle lokalt, slik at folk unngår å reise byen rundt for å handle byggevarer. Ved gjenåpning på lørdager, håper vi også at vi kan avlaste andre byggevarehus i regionen som har fått økt trafikk den siste tiden, sier driftsjefen.

Bygger

Bygger'n Heimdal satser på hageprodukter i sitt nye utvidede sortiment.

Satser på hageprodukter

Bygger’n Heimdal jobber nå med å få et nytt sortiment på plass, for å tilpasse en utvidet kundegruppe. Blant annet vil de satse på utstyr og verktøy til hagen, bark og jordprodukter.

- Siden vi ligger rett ved hageavfallsmottaket i Trondheim, kan de som tømmer hengerne sine der, komme innom oss etterpå å fylle opp hengerne sine med frisk jord og bark, sier Sve, og understreker at det er norske kvalitetsprodukter de tar inn i butikken.

Og har man lyst på en forfriskning når man besøker butikken, kan det være til glede at også is og brus er i sortimentet.

De nye åpningstidene gjelder fra lørdag 9. mai.