Jan Lindal i Lindal Gruppen er glade for at det ble akkurat E.A. Smith som skal ta eierskapet videre. Foto: Ingvild Israelsen/LSE

E.A. Smith og Bygger’n kjøper Lindal Treindustri

Styrker sin satsing på elementer og precut.

22. juni overtok E.A. Smith alle aksjene i Lindal Treindustri AS. 

- Vi startet nesten på bar bakke og har bygget noe vi har stor tro på også for fremtiden, og jeg ser frem til å bidra til LSE sin videre vekst med det jeg kan best, sier Jan Lindal i Lindal Gruppen.

Han forteller videre at tiden var riktig for Lindal Gruppen å nå fokusere på entreprenøren Lindal Hus og eiendomsporteføljen.

- Vi har veldig mye spennende på gang om dagen, og vi ønsker å dyrke frem dette. Siden vi startet samarbeidet med Bygger’n i 2017, har vi over doblet omsetningen, og vi er veldig glade for at en så seriøs, profesjonell og nytenkende eier som E.A. Smith ønsker å ta eierskapet videre, 

Arne Reinertsen i E.A. Smith sier de tar over en flott bedrift, som han gleder seg til å videreutvikle.

- Med nesten 100 millioner i omsetning, mer enn 11 000 kvadratmeter produksjon, over 50 dyktige medarbeidere, laserstyrte elementjigger og to moderne precut linjer gir dette oss kapasitet og fleksibilitet til å møte markedet på både de største feltutbygginger og mindre precut-leveranser. Fabrikkene på Akland og Vegårshei blir, sammen med de vi har i Meldal og Ørsta, viktige ressurser i verktøykassen til Bygger’n fremover. Lindal Gruppen var tidlig ute med å se potensialet i økt industrialisering, og har kommet langt i sitt arbeid for å effektivisere byggeprosessen for kundene. Det er en flott bedrift Jan og hans folk har bygget opp, og vi er spente på hva vi kan få til videre, sier Reinertsen. 

Monteringsjobb på Carl Berner. Foto: Ingvild Israelsen/LSE

Monteringsjobb på Carl Berner. Foto: Ingvild Israelsen/LSE