Første Byggevarekjede med Vipps

Nå tilbyr vi kortløs betaling i butikk og på nett. 

Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett.

Nylig ble Bygger’n rangert i topp tre av de tryggeste nettbutikkene å handle hos. Nå økes den digitale innsatsen ved å tilby kortløs betaling med Vipps og Santander i butikk. Vipps vil også fungere som betalingsløsning på nett.

Ifølge Vipps er Bygger’n den første byggevarekjeden i Norge som tilbyr denne smartløsningen.

Foto: Ole Martin Wold

Foto: Ole Martin Wold

- Vil hele tiden modernisere oss

I januar i år undersøkte netthandel-katalogen eButikker bedrifter som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel, deriblant Bygger’n.

- Vi setter pris på at eButikker.no vurderer oss som et trygt sted å handle. Det skal være både enkelt og praktisk å handle hos Bygger’n, både på nett og i butikk, og vi jobber hele tiden for å modernisere oss. Kundene skal få rask og god hjelp av våre fagfolk, og være trygge på at produktsider og priser alltid er oppdaterte, sier digital- og markedsføringssjef i Bygger’n, Tore Røsvoll.

eButikker jobber med å samle alle seriøse og trygge nettbutikker i Norge i en portal. Både de som selger fysiske varer, tjenester og digitale produkter. Shoppingportalen ønsker å bidra til at man unngår nettsvindel og useriøse nettbutikker, og jobber kontinuerlig med å være oppdaterte i det norske nettbutikk-segmentet.

Kjøp via ett telefonklikk

I februar økte Bygger’n den digitale innsatsen ytterligere, og har gjort betalingsløsninger fra Vipps og Santander tilgjengelig for kundene.

- De aller fleste Bygger’n-butikkene med nettbutikk kan nå tilby betalingsløsningen Vipps. Dette gjør vi for at kundene skal handle enkelt, trygt og effektivt hos oss, sier Røsvoll.

Vipps er et norsk selskap og det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Ifølge Vipps har 3,6 millioner nordmenn lastet ned appen. I september i fjor betalte 1 million nordmenn 3 millioner ganger med Vipps i 3 500 nettbutikker.