Besøk gjerne våre nye hjemmesider for en titt.

Nye hjemmesider lansert!

Ansiktsløft på nett for alle E. A. Smiths avdelinger.

I løpet av april har E. A. Smith AS lansert nye nettsider for sine avdelinger; Smith Stål, Bygger’n og Hiba Hus, i tillegg til egen hjemmeside, smith.no, og intranett/kjedenett.

Det er lagt vekt på at de nye hjemmesidene skal være oversiktlige, informative, og lette å navigere seg gjennom. Sidene har også fått et betydelig mer moderne uttrykk.

- De gamle nettsidene hadde gått ut på dato, både når det gjaldt funksjonalitet, design og mye av innhold. Dette har vi ryddet opp i, og vi har nå en plattform som vi skal utvikle videre i mange år fremover. I tillegg har vi bygget en første versjon av kjedenett som etter hvert skal forenkle hverdagen til blant andre Bygger’n-butikkene. Her vil de selv kunne oppdatere bilder av butikkene etter årstider, og vise frem utstillinger. De kan også utføre enkle korrigeringer på adresser, åpningstider og kontaktpersoner, sier digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Smith Stål - smithstal.no

Smith Stål er en av landets ledende leverandører av metall, armering og stål, og alltid opptatt av å levere den beste kvaliteten i hvert prosjekt. Dette gjenspeiles i den nye nettsiden i både uttrykk og innhold. Siden gir deg en god oversikt over produkter, priser og andre tjenester.

Bygger’n - byggern.no

Kompetansen og bredden i tjenester opp mot både forbrukere og proffkunder synliggjøres godt på Bygger’ns nye hjemmeside. Her vil også kampanje- og klubbtilbudene til enhver tid være oppdaterte, og det vil være mulig å kommunisere med fagfolk via en chat-funksjon. Tips og råd-siden vil være under stadig utvikling, med tanke på nytt innhold som inspirerer og informerer. Du skal lett kunne finne ut hvilken butikk som er nærmest deg, eller navigere deg frem til nettbutikken for å handle.

Hiba Hus - hibahus.no

Hiba Hus leverer ditt drømmeprosjekt - om det skulle være hus, hytte eller garasje! Et oppgradert sortiment ligger nå lett tilgjengelig på den nye hjemmesiden. Du kan bla deg gjennom alle husvariantene i den digitale katalogen, og via få tastetrykk få en oversikt over alt du trenger å vite før et eventuelt kjøp. Som priser, detaljer på byggene, plantegninger og strekskisser.

Fem nye nettløsninger

Digitroll, et av landets ledende webselskap, har ledet prosjektet - og utviklet og levert nettløsningene bygget på publiseringsløsningen Umbraco. Digitrolls søsterbedrift Oktan Bergen har utviklet webdesign til de ulike sidene.

Det har vært et stort prosjekt, med fem nye nettløsninger, men lanseringen har gått uten de store problemene. 

- Som alltid i slike tekniske prosjekt blir det høy temperatur når man nærmer seg lansering, men Digitroll har levert etter fremdriftsplanen vi ble enige om da vi skrev avtale med dem i september i fjor, sier Røsvoll.