Du styrer robotgressklipperen fra din smarttelefon. Så enkelt er det.

En stille, allsidig og intelligent liten hagehjelper

Det er GARDENA robotgressklipper SILENO minimo 500m²! Den er ideell for små plener, og kombinerer høy ytelse og presisjon med praktisk klipping.

La oss kommer i gang!

Plukk opp smarttelefonen din bruk GARDENA Bluetooth® App til å angi plenstørrelse, ønsket klippedag og foretrukket starttid. GARDENA Bluetooth® App guider deg gjennom den første innstallasjonen , trinn for trinn. Robotgressklipperen setter opp en klippeplan og er klar til å starte.

Her finner du robotklipperen i vår nettbutikk

Det er enkelt å kontrollere SILENO minimo via Bluetooth® fra opptil 10 m unna. Robotgressklipperen din beregner den optimale klippetiden, og GARDENA Bluetooth® App bruker planleggingsassistenten for å hjelpe deg med å holde hagen vedlike. Robotgressklipperen har det laveste lydnivået i markedet på bare 57 dB (A) takket være en spesielt støysvak motor. Både du og naboene dine kan slappe av i fred, selv når roboten er i aksjon.

Tar seg av vanskelige områder

CorridorCut guider roboten mens den klipper gjennom smale passasjer helt ned til 60 cm. CorridorCut sørger for at robotklipperen navigerer smidig ut av vanskelige områder. Med SensorControl vil robotgresskipperen kun klippe når det er nødvendig basert på gressets vekst.

SILENO minimo klipper plenen uavhengig, uansett vær - regn eller sol. Den merker om bakken er frossen eller for kald, og venter med å klippe til bakken har tint ved å sette programmet på pause.

Begrensningskabelen indikerer hvilket område av hagen SILENO minimo skal klippe. Den styrer robotklipperen pålitelig og helt automtisk rundt alle klippeområder. Robotgressklipperne har ingen problemer med å bevege seg gjennom trange områder og klarer helninger opptil 35 prosent.

Slapp av og la roboten gjøre jobben

Når jobben er gjort, går den hardtarbeidende robotklipperen hjem til ladestasjonen for en velfortjent lading. Den klipper helt på egen hånd og gir deg mer tid til å gjøre de tingene du elsker i hagen.

SILENO minimo kan enkelt rengjøres med en hageslange.

Nyt tiden i hagen med SILENO minimo, len deg tilbake, slapp av og la robotklipperen gjøre jobben for deg. Plenen din vil alltid se flott og velstelt ut med SILENO minimo: Den intelligente robotgressklipperen.

Opprettet 31. mai 2021 - oppdatert, 31. mai 2021