Få husbyggingen ferdig utført

Travle hverdager og strengere krav til bygningskonstruksjoner, gjør at stadig flere trenger håndverkere for å bygge hus, hytter og garasjer. Bygger’n tilbyr nå en totalpakke som gir deg både mer tid og topp kvalitet.

"Det er en myte at det blir så mye billigere for enkeltpersoner å gjøre alt selv"

- For oss betyr «Ferdig utført» kort og godt at Bygger’n har solide samarbeidsbedrifter som kundene får tilgang til, samtidig som at vi kjøper varene hos Bygger’n til gode priser for kundene. Bra for oss, bra for Bygger’n, og bra for kundene, sier daglig leder Stian Solem i Betong-Bygg.

Vi treffer ham og en rekke kolleger en solrik og kald tirsdag på Byåsen. De er i ferd med å avslutte arbeidet med grunnmurer for to eneboliger og en carport, i General Bangs vei, nær Munkvoll.

Her har de utført alt betong-arbeidet, en type oppdrag som det blir flere og flere av - hele året.

- Det er en myte at man ikke kan støpe betong om vinteren. Det er også en myte at det blir så mye billigere for enkeltpersoner å gjøre alt selv. Vi har jo gode avtaler på innkjøp og effektiv logistikk, så det er slett ikke sikkert det blir så mye å spare for folk å ordne alt selv. I tillegg er det jo strenge krav til godkjenning av konstruksjoner, noe man også trenger profesjonelle til å foreta, forteller Stian.

- Enklest mulig for kunden

Ifølge Bygger’n er det nå to av tre kunder som ønsker jobben utført av en profesjonell håndverker. Børge Sand er ansvarlig for armeringstilbehør hos E.A. Smith, som eier Bygger’n, og han forklarer bakgrunnen for Ferdig utført-konseptet i kjeden:

- Det er jo for å gjøre det enklest mulig for kunden. Slik kan vi også ivareta krav til kvalitet og dokumentasjon. Slik har kunden selvsagt også en god garantiordning, sier Sand.

Bygger’n har etterhvert god erfaring med Ferdig utført-prosjekter innen både tak, garasje, vinduer, dører og den type arbeid som Betong-Bygg har hatt i dette tilfellet. Oppe på Byåsen jobbes det videre. Betongen er støpt bare noen dager før. Nå skal den børstes og pusses, slik at andre håndverkere kan begynne med konstruksjonen oppå. Fortsatt er det noe graving igjen, samt rydding på tomta ellers.

Sammen med Betong-Bygg denne dagen, er firmaet Brøyting og Vedlikehold, som også er inne på eiersiden hos Betong-Bygg. Det tette samarbeidet gjør at det er lett for de to firmaene å samarbeide om anbud og tilbud til kundene, som for eksempel hos Bygger’n.

- Alle kundene ønsker raske avklaringer. For oss er det viktig å være fleksible og serviceorientert, sier Jahn Arild Øye Myhre i Brøyting og Vedlikehold, som også er styreformann i Betong-Bygg.

- Alt skal dokumenteres

Stian Solem understreker kravene til kvalitet, som nå blir strengere og strengere for folk flest.

-Som sagt; du kan fortsatt gjøre mye selv, men alt skal dokumenteres. Det har vi gode rutiner for, mens en vanlig hobbybygger ikke får sikret dette godt nok. Har man problemer med dokumentasjonen, kan det jo også bli utfordringer med forsikringsselskapet, om noe skulle skje.

-Ja vi har vært og rettet opp eller gjenoppbygd noen skjeve konstruksjoner. Det er ikke noen spesielt bra måte å gjøre det på. Dyrt blir det også, nikker Aleksander Kvello-Aune, som har vært prosjektleder i General Bangs vei.

Du kan gå i hvilken som helst Bygger'n-butikk, avtale med en fagrådgiver og bestille Ferdig utført.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat