Bruk skyvedører til å lage ditt eget hjemmekontor

Langlo tilpasser garderoben på millimeteren, slik at du får det akkurat som du vil.

I disse uforutsigbare tider kan det være lurt å forberede seg på fremtiden. Med regjeringens stadige utvidede smittevernstiltak får nordmenn en tøff start på våren, og det anbefales å jobbe hjemmefra for alle som har mulighet. Ved bruk av skyvedører som romdelere kan du tilrettelegge for ditt eget hjemmekontor som du kan åpne og lukke når det passer deg.

Å ha en dedikert kontorplass gjør det enklere å holde det private og jobb atskilt, og ved å holde områdene dine separate er det lettere å konsentrere seg om oppgavene. Med de rette romdelerne får du en arbeidsplass som er mer effektiv og det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer.

Skreddersydde løsninger

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Vi vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt inn hjemme hos deg. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren. Garderobene er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Her kan du enkelt fylle inn måla på rommet ditt og få en uforpliktende tegning av ønsket garderobeløsning:

👇🏻

https://www.langlo.no/tegningavminskyvedrsgarderobe

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat