Dette blir årets garderobetrend

Velg et garderobeskap som tar minst mulig plass, men gir mest mulig oppbevaring.

Utnytt rommet til det fulle

Det er mange måter å møblere et soverom på. De aller fleste er likevel enige om at garderobeskapene bør ha plass til mest mulig, og samtidig ikke være alt for store. Derfor lønner det seg å velge skyvedører. Da sparer du mye gulvplass, i forhold til tradisjonelle skap med hengslede dører som åpnes utover.

Velger du speildører gjør du soverommet ditt enda romsligere. Når lys reflekteres fra speildørene, gir den soverommet en mer åpen og luftigere følelse. Interiør-influencere har blant annet omfavnet speildører i sort omrammingsprofil og sorte sprosser – som garderobeprodusenten Langlo mener vil bli årets trend i 2020.

Her kan du gå rett inn i tegneprogrammet

Stort utvalg

For at skyvedørsgarderobene skal tilpasses din smak og husets øvrige interiørbilde, tilbyr Langlo et mangfold av designalternativer. Du kan velge mellom forskjellige farger, type overflater og ulike former. Klassiske materialer, enkle linjer, trendy eller fargerikt. Det meste er mulig.

Langlo har med sitt tegneprogram gjort det enkelt for kundene å designe og tegne sin egen personlige garderobeløsning. Skapene tilpasses på millimeteren rommet det skal stå i, før det er klart for bestilling. Slik utnyttes hele rommets høyde og bredde til fulle. Langlo tilpasser også skyvedørsløsninger for rom med skråtak.

Øker verdien på boligen

Å installere en skyvedørsgarderobe øker ikke bare romfølelsen og gir større oppbevaringsplass, den øker også verdien av din bolig. I salgsprospekter for eiendomssalg blir ofte skyvedørsgarderober eller "walk in"-rom fremhevet som et pluss.

Dette kan Langlo AS, garderobeprodusenten i hjertet av Sunnmøre, alt om. I over 30 år har de foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet. Målet er å levere løsninger som er ferdig tilpasset kundenes mål og behov.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat