Trappens uante muligheter

Opptrinnene i trappen er små, uutnyttede arealer – som bare venter på å bli sett!

Ved å dekorere kun deler av en trapp, kan det resultere i et annerledes interiørinnslag. Om det blir spenstig, rolig, lekkert, vakkert eller morsomt avhenger fullt og helt av hvilket uttrykk du ønsker.

Liten plass, stor effekt

Det er jo ikke store områder det er snakk om. Likevel gjør de mye av seg når du utnytter opptrinnenes potensial og gir dem en annen farge eller utseende enn resten av trappen eller rommet.

De kan for eksempel males i en eller flere farger, tapetseres, de kan bekles med selvklebende folie eller pyntes på annen måte. Fargestyrke og et eventuelt mønster vil selvsagt påvirke resultatet.

Kun kort vei

Har du gått med planer om å male trappen, men synes jobben blir for omfattende, kan jo det å ta for seg enkelte eller alle opptrinnene være en midlertidig løsning.

Effekten lar i hvertfall ikke vente på seg.

Kvier du deg for å ta malepenselen fatt, kan dekorfolie være et alternativ. Den skjæres eller klippes til og er selvklebende. I tillegg er den like enkel å fjerne som å sette opp – rask og reversibel.

Dette er også en gyllen mulighet til å få brukt opp tapetrester, om det er fra ett eller flere prosjekter. Uansett hva du velger å smykke de anvendelige trinnene med, vil de garantert gjøre trappen til et blikkfang!

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
02.03.2023
Icons/Large/Chat