Gulvtrendene fra Kährs for 2022

Kährs gir deg tre forskjellige gulvtrender du kan vurdere - om du tenker på å bytte gulv i år.

TREND 1: LYSE SKANDINAVISKE OG KOSELIGE FARGER

"Japandi" har blitt betegnelsen for interiører hvor japansk minimalisme møter skandinavisk funksjonalitet. Enkelt, tilbakestilt design og naturlige materialer er noen av stilens hovedkarakteristika i 2022.

Trenden omfatter også koselige farger. Interiøret integrerer materialer og funksjoner som er typiske for et brasserie, som lakkert tak, trepanel, skinn og marmor. Disse er blandet med materialer, farger og former assosiert med 1970-tallet, som tverrfløyte, oliven- og brunfarget skinn og møbler i stålrør.

TREND 2: HISTORISKE VIBBER, MØNSTER OG VINTAGE

Fiskebein, chevron, blokk, fransk mønster – you name it, alt er der ute og er fortsatt i vinden. Kombinert med vakre designelementer, skaper det et statement i historiske leiligheter så vel som i nybygde boligblokker. Dette går hånd i hånd med vintage-trenden der interiør bringer inn materialer som er naturlige, taktile og patinerer vakkert med tiden, og dermed skape et rustikk utseende.

TREND 3: Tradisjon

Den tradisjonelle trenden er sterk i år og er assosiert med en hybrid av kunstverk og arkitektur som svarer på den kritiske utfordringen med å balansere yrkes- og privatliv.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
21.02.2023
Icons/Large/Chat