Klar for litt urnorsk på grillen?

Dette lengter nok mange etter akkurat nå. Har du ikke allerede en gassgrill, kan du vurdere en grill fra Sunwinds Urnorsk på grillen-serie, som har urnorske kvinner som inspirasjonskilde.

«Sterk. Stolt. Kompromissløs.» Slik beskriver Sunwind gassgrillene i «Urnorsk på grillen»-serien. De samme tre ordene har i sagalitteraturen ofte blitt brukt om den urnorske kvinnen, og som henne fungerer grillene optimalt i norske forhold. De tåler en støyt – og litt til.  

Alle produktene er designet, produsert og testet etter en rekke krav som den tøffe helårsgrillingen i Norge krever. Også med i Urnorsk på grillen-serien er bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold. Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter! De ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

De fem gassgrillene i serien har naturlig nok fått norrøne kvinnenavn. Her kan du lese både om hva navnene betyr og detaljer om de forskjellige gassgrillene.

Karn - Norrønt kvinnenavn som betyr ren og renset.

Karn er en tøff 4 brenner gassgrill som er skapt for bruk i alt slags norsk vær året rundt! Den blir raskt varm, og holder ekstra godt på varmen. Tåler tøff bruk året rundt under norske forhold.

Du kan velge selv om du ønsker å bruke frontplaten som plate eller hylle. Solide støpejernrister og 5 års garantiprogram.

Karn er folkegrillen i Urnorsk-serien - hun er en god match for alle og enhver, og er svært mye grill for pengene! Hun er en effektiv grill med et stort grillareal slik at du kan imponere venner og familie, gjerne samtidig.

Se produktet i Bygger'ns nettbutikk

Disa - Norrønt kvinnenavn, kommer av 'diser', kvinnelige åndevesener.

Disa er en eksklusiv gassgrill med 4 brennere og sidebrenner produsert for norske forhold. En ekte kronjuvel i Urnorsk på grillen-serien. Disa er grillen for deg som ønsker "det lille ekstra".

Svært høy effekt, holder ekstra godt på varm. Leveres med Kokegrop og sidebrenner. Praktisk glassvindu i grillens lokk. Produsert for norske forhold, og har et 10 års garantiprogram.

Disa er damen for deg som er glad i å grille mye! Familiegrillen Disa er med sitt store grillareal like godt egnet til hverdagsgrilling som festgrilling. For familien på 4-5 personer er Disa alt man måtte ønske av en grill. Hun har 4 svært effektive brennere som gir en god og varm grill, og i tillegg kommer hun med en sidebrenner slik at du kan holde for eksempel sausen varm. Det venstre sidebordet kan brukes som en praktisk arbeidsplass.

Se produktet i Bygger'ns nettbutikk

Fryd – Norrønt kvinnenavn som betyr glede. Uttrykket fryd /subst., maskulin) og gammen uttrykker fornøyelse og glede. Gammen kommer fra det norrøne ordet gaman.

Gassgrill Fryd er Urnorsk på grillen-seriens ubestridelige dronning med sine 6 brennere, sidebrenner og massive grillareal.

Svært høy effekt, holder ekstra godt på varm. Leveres med kokegrop og sidebrenner. Praktisk glassvindu i grillens lokk. Produsert for norske forhold og har et 10 års garantiprogram.

Fryd er en solid, kompromissløs gassgrill for deg som ønsker en stor grill av aller høyeste kvalitet. Her er ingenting spart på - grillkongen har fått en ny kvinne i sitt liv!

Se produktet i Bygger'ns nettbutikk

Helle - Kan spores tilbake til det norrøne ordet 'heilagr', som betyr hellig. Kan også bety fakkel.

Grillen kan også benyttes uten stativet, og plasseres på et terrassebord eller annen flate. Sidebordene kan enkelt tas av for å oppta enda mindre plass. Standard gassflaske benyttes. Gassregulatorsett kommer i tillegg. Antall brennere: 2 Effekt: 5 kW Garanti: 5 år garantiprogram Grillareal: 52 x 38 cm Mål: 107 x 45 x 35 cm Rist: Støpejernsrister Vekt: 17,5

Se produktet i Bygger'ns nettbutikk

Vilja – (Egennavn, kvinne) Nordisk kvinnenavn som betyr rikdom, vilje og korn.

Vilja er en solid 3 brenner gassgrill, produsert for norske forhold. Den blir raskt varm, og holder ekstra godt på varmen. Solide støpejernrister - Velg selv om du ønsker å bruke frontplaten som plate eller hylle - 5 års garantiprogram Vilja har et medium grillareal - svært godt egnet for familier på 3-4 personer. Vilja egner seg like godt for hverdagsbruk som festbruk, og dekker alle grunnleggende grillbehov. 

For at Vilja skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk. Gassregulatorsett kommer i tillegg. Antall brennere: 3 Effekt: 10,5 kW Garanti: 5 år garantiprogram Grillareal: 59 x 42 cm Mål: 134 x 55 x 118 cm Vekt: 35,2 

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat