Staycation på lun sommerterrasse

Terrassedrøm med nybeiset gulv! Denne terrassen har fått en miks av to beisfarger fra Jotun.

Ferie på egen terrasse

I år blir det hjemmeferie på de fleste av oss. Kanskje vi gjenoppdager verdien av å kunne gå barbeint ut på egen terrasse? Og kanskje ser vi verdien i nærmiljøet med nye øyne? Interiørdesigner Kristin Lindhjem har jobbet med flere prosjekter der kunden velger å investere i hjemmet.

Staycation, kombinasjonen av «stay» og «vacation», som betyr å legge ferien hjemme, har faktisk blitt mer populært de siste årene, sier Lindhjem i en artikkel på Jotuns uteinspirasjonsblogg.

Les også: Slik lager du en terrasse uten fliser, sprekker og synlige skruer

Klar for sene sommerkvelder

Selv om været i Norge varierer om sommeren, er det noen få grep som skal til for å forlenge utesesongen. Med tett tak over hodet, varmelampe og pledd, kan man nyte sommerkvelden selv om det regner. Velger man å beise terrassen med TREBITT Terrassebeis kan man nyte sommeren med god samvittighet. Den beskytter treverket mot alt fra fuktig høstvær, frosne vintre – og sol og UV-stråler om sommeren. I tillegg finnes det mange flotte farger å velge mellom, noe som gjør det moro å innrede også ute!

Her finner du terrassebeis i Bygger'ns nettbutikk

Les også: Terrassetak mot all slags vær

 

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • Regnsikker etter 1 time* (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk
  • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Blomster

Huseieren har snekret blomsterkassen selv på mål fra interiørdesigner. En perfekt kasse til bambus som skjermer for innsyn og gir liv til terrassen. Når vinden blåser gir bambusen fra seg en god raslelyd, som minner om sydlige strøk.

Her har interiørdesigneren valgt å kombinere Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå på terrassegulvet og Trebitt 0683 Sotgrå, en dempet sort tone, på blomsterkassene og sittebenken. En klassisk og fin kombinasjon, som gir rom for å variere med farger på puter, pledd, osv.

Les også: Topp terrasse med toppskrudd skruing

5 tips til lun sommerterrasse

  • Flytt stua ut, ta med gulvteppe, pynteputer, planter og tepper
  • Pergola med tak og plass til varmelamper forlenger utesesongen
  • Beis terrassegulvet med TREBITT Terrassebeis. Den beskytter treverket mot alt fra fuktig høstvær, vinterfrost og UV-stråler om sommeren. Du kan heller bruke tiden på å innrede den.
  • Invester i noen gode sittegrupper/møbler som tåler vær og vind.
  • Velg en farge på terrassebeisen som passer til husfargen slik at du bevarer et elegant, helhetlig inntrykk. 90029 Naturlig sølvgrå er en fin og lun gråfarge som passer til de mest populære av Jotuns fasadefarger.

Se her hvor enkelt det er å skifte farge på terrassen!

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat