Vår venn robotgressklipperen

Det finnes mange fordeler med å skaffe seg robotgressklipper, og det er ikke bare på grunn av latskap.

De som har mest nytte av robotgressklipperen er allergikere, eldre, de med stor tomt og de som har lite tid til overs, men fordelene er også store for de fleste andre.

Med en robotgressklipper kan du få nyklipt plen når som helst på døgnet uten å plage naboene. De har alle tidsur og med det kan du stille inn både klokkeslett og ukedag. Har du barn som skal leke på plenen kan et godt alternativ være å la den klippe på natta.

Man markerer opp plena den skal klippe med en ledning som må trykkes eller graves ned i bakken. Da vil gressklipperen holde seg innenfor dette området, og dra tilbake til basen sin når den er ferdig. Avfallsgresset blir liggende igjen der det er klippet, og gresset som klippes er så smått at det fort vil brytes ned. Dette gir god gjødsling.

Plenen blir klippet jevnlig, uansett hvilket vær det er. Gresset som blir klippet går tilbake til jorda og gir god gjødsling. Hyppig klipping hjelper også til å holde mose vekk fra plenen, da mosen ikke tåler stresset den blir utsatt for. Mosen foretrekker næringsfattig jord, men robotgressklipperen tilfører plena gjødsel jevnlig, slik at moseplagen forsvinner etter hvert.

Med Indego Connect kan du styre klipperen fra mobilen.

Indego Connect bruker en integrert smart mobilteknologi som lar deg styre klipperen uansett hvor du er. Det har aldri vært enklere å få en fin hage. Innstillingene som kontrollerer Indego Connect, er bokstavelig talt i dine hender.

  • Pinkode og alarm: Indego robotgressklipper er beskyttet fra tyveri med pinkode og alarm.
  • Sensor: Indego Robotgressklipper bruker en sensor til å finne gjenstander i hagen og unngår å kjøre inn i dem.
  • Automatisk stopp: Når Indego Robotgressklipper blir løftet stopper bladene straks å rotere.
  • Bioklipp: Indego Robotgressklipper holder gresset kort, og de små gressbitene går tilbake i jorda og blir god gjødsel. Raking er også unødvendig.
  • Lading: Indego Robotgressklipper bruker automatisk ladesystem som gjør at gressklipperen automatisk går til ladestasjonen når batterinivået blir lavt.
  • Stigning: Robotgressklipperen takler stigninger opp til 35% og gjør gressklipperen ideell til varierte hager.
  • Værforhold: Regn eller sol? Indego Robotgressklipper kan jobbe under de fleste værforhold. Regnfulle somre er derfor ingen hindring mot en velholdt gressplen.

LogiCut navigasjonssystem

Intelligent bevegelse med LogiCut - Effektivt, energieffektivt og raskt.Ved å bruke “Logicut” navigasjonssystem kalkulerer robotgressklipperen en effektiv klipperute i rene og parallelle linjer. Ingen deler av hagen blir glemt, og systemet gjør klippingen opp til 30% raskere enn ved tilfeldig klipping.

Kjøp robotgressklipper i nettbutikken

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat