Grønne fargefavoritter

Grønnfarger oppleves som forfriskende og behagelig, og de skaper levende nabolag og fargerike bygater.

Grønt kommer i mange varianter, fra de dype, gylne og tradisjonelle, til de mer dempede og moderne nyansene som Jotuns helt nye 7653 Stockholmsgrønn eller 8426 Dewy Green. Begge er splitter nye, grålige grønne pust i årets fargekart – som vi tør påstå er vårt mest inspirerende noensinne.

NYTT FARGEKART FRA JOTUN - GJENOPPDAG FARGENE

Ton-i-ton

Grønne fasader står spesielt godt sammen med staffasje og detaljer fargesatt i andre grønntoner fra samme fargefamilie, altså i lysere eller mørkere varianter av fasadefargen. Uttrykket blir dempet, harmonisk og helhetlig. Grålige og gylne hvittoner er også svært vakkert i møte med en grønn fasade.

I vårt nye fargekart finner du trygge, gode anbefalinger til kombinasjonsfarger for hele huset! En vakker, helhetlig fargepalett – sammen med våre høykvalitetsprodukter DRYGOLIN Nordic Extreme – gir et varig, vakkert hus. Og gjør samtidig hele prosessen rundt fargevalget enklere for deg!

FINN DRYGOLIN I NETTBUTIKKEN

PÅ LAG MED NATUREN

Vi fraråder grønntoner med overvekt av blått på eksteriøret. I stedet bør du velge grønntoner med en gyllen undertone, slik at eksteriøret ikke står i for sterk kontrast til naturens egne gylne farger. Mens grønt vil skille seg ut i tett vegeterte områder, vil det være en berikelse i tettere nabolag, åpne landskap og i byens mange gater.

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
03.03.2023
Icons/Large/Chat