Våre vakreste sorte toner

Jotun anbefaler: Mal huset med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart og du får et hus som er mørkt, men med et noe varmere og lunere uttrykk enn helt sort.

En varmere sort tone

Mange velger å male sitt hus mørkt og gjerne i sort. Det gir et sobert og diskret uttrykk og passer godt inn i mange omgivelser. Ønsker man seg et mørkt hus, men ikke helt sort, er fargen JOTUN 0734 Brunsvart et godt valg. Den er like mørk som JOTUN 9938 Dempet Sort, men med en liten undertone av rødt i seg, noe som gjør at den får et lunere og varmere uttrykk.

Her kan du finne utvalget av DRYGOLIN i Bygger'ns nettbutikk

Her finner du Jotuns mest populære utefarger til huset!

En mørk brun, nesten sort tone. Dette er en av Norges mest brukte farger! Fargen fremstår som en helt mørk brun tone, og den vil altså oppleves som nærmest helt sort. Man kan godt si at den oppleves sort, men med en lunere undertone.

DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling noensinne og holder lengst. Ny banebrytende teknologi gir huset overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper sikrer et svært lavt skittopptak, og Jotuns unike fargeteknologi gir DRYGOLIN Nordic Extreme egenskaper som gir deg varig vakkert hus.

Ulike sorte fargetoner

Akkurat som det finnes ulike hvite fargetoner, finnes også sorte farger i en rekke fargetoner og varianter. Helt sorte hus kan i vårt vinterlys fort se litt kalde ut. Hvis du derimot tilfører litt rødt i den sorte fargetonen så får man et hus som fortsatt fremkommer som sort, men som har mer varme over seg.

Sett farge på detaljene

Til et hus malt med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart, kan det være fint med en mer kulørsterk dør. Hvorfor ikke male med DRYGOLIN Ultimat Vindu & dør i fargen JOTUN 7629 Antique Green? Ved å velge en kulørsterk farge får man markert hvor inngangen til huset befinner seg. Også JOTUN 1223 Høststemning matcher godt med JOTUN 0734 Brunsvart.

Husk at inngangsdøren er gjestenes førsteinntrykk av hjemmet ditt. Gjør velkomsten til en personlig opplevelse! Les mer om hvordan du setter ditt eget preg på inngangsdøra her.

Hvilke hus kler mørke farger?

Egentlig er det bare fantasien som setter grenser når det gjelder fargesetting. Men på eldre hus med mye hvite utskjæringer kan sort fasade fort oppleves som en ganske skarp kontrast til de hvite detaljene. Mørkere husfarger som for eksempel JOTUN 0734 Brunsvart passer derfor fint på moderne arkitektur, der det ikke er så mye utskjæringer i kontrastfarger. Mørke farger gjør også at man opplever huset mindre enn det egentlig er, noe som passer bra på moderne hus som ofte er store og kanskje i moderne funkis.

Glem ikke terrassen

Til et hus malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargem 0734 Brunsvart, er TREBITT Terrrassbeis 90029 Naturlig Sølvgrå en vakker fargekombinasjon. Du oppnår da en helhetlig fargesetting, og det blir et naturlig og sammenhengende uttrykk.

Når du maler ditt hus med DRYGOLIN Nordic Extreme og beiser din terrasse med TREBITT Terrassebeis behøver du ikke male igjen på mange år. - Du får en lun terrasse som holder seg fin lenge. Da kan du i stedet nyte livet på terrassen!

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat