Foto: Byggma

Dette er en av årets byggevareinnovasjoner

- I Huntonit er vi svært opptatt av bærekraftig byggenæring og det er en fin ære å være presentert her, skriver de i en pressemelding.

Byggevareindustriens forening presenterer 50 store og små byggevareinnovasjoner fra sine medlemsbedrifter som bidrar til en mer bærekraftig byggenæring.

Huntonit Proff Vegg er med på listen som #24; trebasert veggplate med revolusjonerende egenskaper.

Huntonit har utviklet en interiørplate som gir en slett vegg uten behov for sparkling. Huntonit Proff Vegg er en ferdig grunnet interiørplate som ble lansert høst 2020. Platene har en enkel klikkløsning og resultat gir slette vegger som er klare til å males og tapetseres så snart de er montert, uten behov for sparkling eller grunning.

Klikksystemet er på mange måter en snarvei til et godt resultat, uten at det går på bekostning av kvalitet. Det gir i tillegg tilnærmet usynlige skjøter ved korrekt montering. Platene er klassifisert som fuktbestandig, dvs. klimaklasse 2, og dermed godt rustet i forhold til svingninger i temperatur og fukt. Huntonit Proff Vegg dekker alle ønsker for en slett vegg, med muligheter for montering på et tidligere stadium i byggeprosessen – og som i tillegg er skrufast, tåler store svingninger i temperatur og fukt. Platene er velegnet også for listefri montering, for montering uten kubbing og den er også velegnet for montering på stålstendere.

Platene er også anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat