En walk-in-garderobe kan bli et av husets flotteste rom. Foto: Langlo

Ikke en hvilken som helst garderobe

Det er ikke uten grunn at Langlo er eneleverandør på garderober hos Bygger'n. I over 30 år har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet.

Garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjertet av Sunnmøre – Stranda. I over 30 år har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet.

Langlo sin kunde skal ikke behøve å ty til tilpasninger som medfører saging/kutting eller andre justeringer når man monterer en skyvedørsgarderobe fra Langlo. Alt skal være ferdig tilpasset fra fabrikken, etter kundens mål og behov.

Hvorfor skyvedørsgarderobe?

Ekstra plass til oppbevaring med skyvedører og innredning helt i taket
– Ved å kunne utnytte hele rommets høyde og bredde så unngår man ”dødsoner” som bare samler og oppbevarer støv. Med et vanlig slagdørskap i fast høyde får man ikke utnyttet potensialet i rommet.

Mer gulvplass
– Trenger ikke beregne plass for åpning av slagdører. Du kan innrede rommet på en smartere måte, som f.eks. bak rommets dør (vist på bildet til høyre). På bildet til høyre viser vi også hvordan toppskinnen til dørene festes rett i taket uten topplate. Smart! Alle dørene er gulvgående. dvs at topphjulene er bare styrehjul, og all tyngde og justeringer ligger i bunnhjulene.

Helhetlig visuelt uttrykk – større romfølelse.
Med skyvedører kan man forsterke rommets utforming og tilføre visuell ro i rommet. La garderobe-oppbevaringen bli en del interiørbildet. Nyt den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig.

Større lysåpning
– Ved å montere tresporsskinner får man større åpning til skapet og dermed bedre oversikt over innhold. Tenk nøye gjennom antall dører/ skinner og ditt brukermønster på åpning og lukking.

Asur Hvit med klart speil. Foto: Langlo AS

Høy, lav, smal eller bred?

Måltilpassede skyvedører som passer ditt rom, ditt hjem – på millimeteren. Alle våre skyvedører produseres etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg.

Skyvedørsgarderoben tilpasses rommets utforming i høyde og bredde, og selve dørene blir tilpasset slik at alle dørene er like brede, og med lik overlapping mellom dem.

Målene som kunden oppgir, er Langlo sine produksjonsmål og de målene vi tilpasser våre produkter etter – høy, lav, smal eller bred? – valget er ditt

Safir. Foto: Langlo AS

Tredører

I 100 år har Langlo jobbet med tre og plateproduksjon. De siste 35 år har vi jobbet med skyvedørgarderober, og vår spesialitet er uten tvil våre populære tredører, Topaz og Opal. Skyvedørseventyret startet med modellen Opal og etterhvert kom Topaz.

Skyvedøren Langlo Topaz passer også utmerket som romdeler, da dørene har lik utførelse på frem- og bakside. Unntaket er kun ved speil og farget glass, da de har ulik bakside av sikkerhetsmessige årsaker.

Foto: Langlo

Aluminiumsdører

Langlo Titan har en tradisjonell, men samtidig moderne og trendy industriell look. De brede stramme linjene gir den ikke bare et stilig utseende - gripeprofilen i omrammingen gir et godt håndtak. Aluminiumsprofilen med sin karakteristiske form utgjør den store forskjellen for den markerte industrielle stilen du ønsker å gå for.

Fleksibel skyvedørsmodell når det gjelder form, farge og slitestyrke. Langlo Safir har vært folkefavoritten i flere ti-år. Store valgmuligheter i det visuelle uttrykket, og funksjonelle fordeler gjør modellen meget tilpasningsdyktig og godt egnet i de fleste interiør - alt fra vaskerom til det moderne, urbane oppholdsrom.

Langlos Retro stil bygger på vår historie fra Langlo Panel enkel, rett og praktisk. Vi kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med moderne kvalitet, funksjon og et utvalg fyllinger med personlighet. Slette skyvedører Langlo Retro med gripeprofil i aluminium. Topp- og bunnskinner i aluminium, kan leveres som en-, to- eller tresporsløsning. Mange spennende og fargesterke fyllinger.

I modellen Langlo Asur har vi lett etter balansen mellom et tradisjonelt og et moderne design. Derfor passer modellen inn i de fleste miljøer. Modellen har omramming, topp- og bunnskinner i stål utførelser. Like fullt så har modellen ikke gått på bekostning av kvaliteten man skal ha og forvente av et Langlo produkt. Nordisk enkelhet på sitt beste, og på den måten hever vi nivået uten å heve prisen.

Foto: Langlo

Skap din garderobeløsning som gir deg full oversikt!

Rommet alle drømmer om, Walk in-garderobe. Aldri før har det vært så mange muligheter og tilbud for å få den optimale og perfekte garderobeløsningen – ei heller har det aldri vært så lett å gå seg vill, eller bli overveldet av alle mulighetene. Man trenger faktisk ikke gjør det vanskeligere, eller mer komplisert enn det faktisk er – og alle kan få den perfekte løsningen ved å tenke rett og smart – da kan vi virkelig nyte den gode følelsene av å ha alt på plass, pent og ryddig.

Opprettet
25.08.2021
Oppdatert
09.05.2022
Icons/Large/Chat