Gjør hjemmet klart for jul

Tradisjonell, moderne, leken eller minimalistisk. Uansett hvilken stil du velger på julepynten, vil et rent og ryddig hjem være avgjørende for å oppnå den maksimale julekosen. Her får du tips på noen konkrete tiltak for å oppnå et skinnende rent hjem til jul.

En ordentlig gulvvask kan løfte hele hjemmet

Det er få tilfeller hjemmet føles så trivelig som etter en ordentlig gulvvask. Kjenner du ikke igjen følelsen? Da er det kanskje en stund siden sist. I en hektisk hverdag får de fleste av oss kanskje si oss fornøyd med en rask runde med støvsugeren, men til høytider og spesielle tilfeller vil en ordentlig rengjøring helt klart være med og løfte atmosfæren i hjemmet.

Skinnende kjøkkenbenk gjør julforberedelsene hyggelige

Kjøkkenbenken er kanskje det området som blir mest brukt til jul. Vedlikehold er ikke bare viktig for at benken skal holde seg pen, men også for at den skal beholde sine egenskaper. Før du starter med baking og matlaging til jul er det derfor lurt å gi kjøkkenbenken litt kjærlighet. 

 

Nå er det på tide og få på plass de siste listverket

Har du fortsatt ikke fått på plass listverket etter den der oppussingen som ble gjort for 2 år siden? Du er langt fra alene. Vi er mange som har festet lister dagen før hjemmet skal fotograferes for salg. Og så forundres man over hvor enkelt det var og hvor raskt det gikk - og hvor stor forskjell det faktisk gjorde. Ofre litt av din tid og gjør det nå, så kan du føle deg flink hele julen. 

Julefin peis

Å fyre opp i peisen er kanskje den enkleste måten til å oppnå en lun og koselig atmosfære i hjemmet. Men også her er en ordentlig rengjøring på sin plass for å oppnå optimal effekt, og ikke minst for å fyre trygt. Her får du tips på hvordan du gjør for å rengjøre peisen.

 

Innbydende ankomst for gjestene med stilig ytterdør

Bod Nordic 15 fra RKC

Et innbydende inngangsparti gir et godt første inntrykk og gir gjestene en positiv opplevelse allerede ved ankomst. Heng en krans på døren, bruk lysslynger, levende lys eller blomsterpotter for å gjøre inngangspartiet ekstra hyggelig til festen. Men flasset maling, sprekker i tre og dårlig fungerende sylindrer kan redusere den koselige stemningen du er ute etter, så før du begynner å pynte kan det være lurt å få fikset dette. Her får du tips på hvordan du gjør for å vedlikeholde ytterdøren.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
02.03.2023
Icons/Large/Chat