Plankekjøring for Bygger’n Flatanger under åpningsdagen

Med et stødig grep om saga erklærte Flatanger-ordfører Olav Jørgen Bjørkås byggevarehuset nord i Trøndelag for offisielt åpnet.

Oppmøtet var stort både av leverandører og kunder, da den nye butikken offisielt åpnet dørene onsdag. Stemningen ble satt av den lokale trubaduren Jens Martin Olsen, som underholdt fra en hjemmesnekret Bygger’n-scene, og alle ansatte sto klare for å servere kundene den beste handelsopplevelsen – i tillegg til kaffe og marsipankake.

- Det har gått kjempebra i dag. Vi var spente på om det kom folk, men det har vært bra oppmøte både fra fjernt og nært. Vi har fått gode tilbakemeldinger på butikken, en av kundene mente at dette måtte være den fineste Bygger’n-butikken i landet, så det må vi ta med oss, sier en fornøyd daglig leder, Roger Bratli.

10 000 kroner til lokalt tiltak

En av Bygger’ns viktigste ambisjoner er å støtte lokalsamfunn der vi er til stede, derfor var det i anledning åpningen mulig for gode krefter i nærmiljøet å være med i kampen om 10 000 kroner.

Det nye byggevarehuset var også fylt til randen med nyheter og knallsterke tilbud, i tillegg til konkurranser, skattejakt og alt som hører en god åpningsfest til.

Faglig påfyll for proffene

Onsdag kveld har butikken invitert til proffkveld, der i overkant av 20 proffkunder får møte og prate med 10 forskjellige leverandører, bryne seg på quiz og kose seg med live-musikk.

- Vi gleder oss veldig til kvelden. Da vil vi fortelle mer om vårt konsept, som for eksempel at vi kan tilby klikk og hent i butikken, og at vi har en egen proffportal for profesjonelle kunder i regionen. I tillegg ser vi frem til å høre nyheter fra leverandørene som er på besøk, sier Bratli.

Glade for å få Bygger’n til Flatanger

Kjell og Klara Aakervik overlot familiebedriften til Bygger’n og E.A. Smith den 1. januar 2022. De har klokketro på Bygger’ns konsept, og at eierbyttet skulle tilføre en mer effektiv og lønnsom drift, med blant annet automatisk varepåfylling og netthandel.

Kjell Aakervik sa etter overtakelsen at de var glade for at en såpass solid aktør som Bygger`n ønsket å overta driften.

- At de ser et såpass stort potensial i Flatanger, er meget positivt. Vi håper innbyggere, hytteeiere, lokale bedrifter og proffer fortsetter det gode kundeforholdet. Jeg vil gjerne takke kunder og samarbeidspartnere gjennom 40 års drift, sa han i januar.

Opprettet
23.03.2022
Oppdatert
23.03.2022