Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Den godt etablerte trønderbedriften blir nytt medlem i Bygger’n-kjeden fra 1. januar 2021.

- Vi er veldig spente og positive til det nye samarbeidet. Bygger’n har et spennende konsept vi mener vi passer inn i, og at de satser på lokalsamfunn og ønsker å ta vare på vår merkevare og våre tradisjoner har vært viktig for oss i denne prosessen. At det ble et trøndersk konsern som E.A. Smith vi skal samarbeide med, tror vi også er en fordel for oss, sier daglig leder Tore Sundt.

Bergstaden trelast ble etablert i 1994, og har siden levert byggevarer både til hus og hytter i Rørosregionen. De samarbeider med byggmestere og tømrere i Røros, Holtålen og Os kommune. Byggevarefirmaet skiller seg ut blant Bygger’n-butikkene blant annet gjennom et bredt sortiment av Husquarna-produkter, noe kundene skal være trygge på at de fortsetter med.

Kommer til å trø til mot proffkunder

- Bygger’n skal hjelpe oss å bli gode i proffmarkedet med flere digitale tjenester, som Bygger’ns Tekniske Tjenester, elementer og konstruksjonspakker, sier en ivrig Tore Sundt.

Fra januar vil arbeidet med omprofilering starte, men kundene vil fortsatt møte de samme kjente og hyggelige fjesene i lokalene.

- Med sine seks ansatte, og omsetning på om lag 24 millioner kroner, vil de bli en spennende butikk å satse på. De jobber allerede veldig godt i Rørosmarkedet i dag, men både forbrukere og proffer vil merke at Bygger’n har kommet til Røros, sier regionsjef i Bygger’n, Henrik Borthen.  

- Alle ansatte er positive til endringene som kommer, sier Sundt, som spesielt ser frem til å få på plass en gjennomkjøringsgate på lageret, slik at kunder enkelt kan plukke og hente varene sine.

Bærekraftige lokalsamfunn

Gjennom åpningen av Bygger’n Røros vil kjeden styrke sin markedsposisjon i fjellregionen.

- I Bygger’n bidrar vi til å skape bærekraftige lokalsamfunn, så vi skal aktivt engasjere oss i lokalsamfunnet, og vise oss som en attraktiv samarbeidspartner for lokale bedrifter gjennom økt digitalisering og effektiv logistikk, sier kjededirektør Øyvind Eidem i Bygger’n.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Byggevarehuset har gjennomgått en betydelig oppgradering det siste året, og et tilbygg på ca. 930 m2 står nå godt synlig for alle passerende på E6 i Oppdal.

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Alt av materialer, verktøy og folk måtte fraktes sjøveien. Bygger'n Røyrvik var med over vannet.

Flytende badstue klar for å nytes

Flytende badstue klar for å nytes

Dette er Kyrksæterøras nyeste turistattraksjon. Satt sammen av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger'n Lervik.

Her løftes et 13 meter langt element på plass

Her løftes et 13 meter langt element på plass

I Billingstad settes det nå opp 12 rekkehus, og 3 mindre blokker. LSE leverer både elementer, precut og materialpakker til prosjektet der Peab er totalentreprenør.

Icons/Large/Chat