Bygger’n etablerer seg i Selbu

I det nye næringsområdet i Selbu vil det etter hvert komme et flunkende nytt og moderne byggevarehus, når Bygger’n inntar bygda, som har kommuneslagordet «Lykkelandet».

Byggevarehuset vil være på ca. 1 500 m2, og vil legge til rette for en god, enkel og effektiv handel.

- Utendørsarealet vil bli rasjonelt og effektivt, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Vi vil opprette en gjennomkjøringsgate i lageret, slik at folk kan hente og laste varer under tak, sier eiendomsdirektør i E.A. Smith, Bjørn Arve Haugen.

Tomta ligger rett ved de nybygde næringseiendommene der Extra og Europris holder til. Det er foreløpig ikke satt en dato for ferdigstillelse av butikken, da dette avhenger av offentlig saksbehandling, prosjektering og byggetid.

- I Trøndelag er vi virkelig på hjemmebane, og vi ser et stort potensial for Bygger’n i Selbu. Med et moderne anlegg bygd etter et bærekraftig konsept, ser vi frem til å kunne servere den beste handelsopplevelsen til alle som er innom etter byggevarer. Både proffkunder og forbrukere vil få en god prosjektpartner i oss når vi er på plass, sier kjededirektør i Bygger’n, Øyvind Eidem. 

Byggevarehuset i lykkeland vil bli det sjuende i trondheimsregionen når det står ferdig. På landsbasis har kjeden 95 butikker.

Eiendomsdirektør Bjørn Arve Haugen

Kjededirektør Øyvind Eidem

Opprettet
24.06.2022
Oppdatert
24.06.2022