Stillinger ledig hos vårt splitter nye byggevarehus i Hommelvik!

Byggevarehuset skal ligge i Havneveien, rett ved et nyoppført boligområde i Hommelvik i Trøndelag. Tomten er på cirka syv dekar. Byggevarehuset får en grunnflate på 1.500 kvadratmeter og butikk-arealet blir på cirka 500 kvadratmeter.

Våren 2023 åpner vi byggevarehuset i Hommelvik. Vil du være med på laget?
For at du skal trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, ha evnen til å skape entusiasme og tenke proaktivt. Du har ambisjoner og ønsker å utvikle deg videre. Det er viktig at du kan samarbeide godt med dine nærmeste kollegaer og med øvrige nøkkelpersoner i konsernet. Stillingene krever at du er nøyaktig, selvstendig og strukturert. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt muligheter for utvikling.  

Akkurat nå søker vi etter: 

Daglig leder - Søknadsfrist 04.09

Proffselger - Søknadsfrist 04.09

Kunderådgivere - Søknadsfrist 04.09

Utendørsarealet kommer også til å ha god størrelse, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Vi vil opprette en gjennomkjøringsgate i lageret, slik at våre kunder kan hente og laste varer under tak. 

Bygger'ns visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse. Denne butikken skal være et service- og kompetansesenter for profesjonelle, semiprofesjonelle og glade amatører som ønsker å bygge noe eller pusse opp hjemmet sitt. Malvik kommune er en vekst-kommune, og det er mye spennende som skjer fremover. Vi gleder oss til å sette vårt preg på lokalsamfunnet, dette blir vårt sjette byggevarehus i trondheimsregionen. 

  

Opprettet
14.06.2022
Oppdatert
17.08.2022
Icons/Large/Chat