Trøndelags nyeste byggevarehus er åpnet!

Bygger’n er stolte av å endelig kunne invitere kunder inn i vårt nyeste byggevarehus, som har fått en god plassering på Melhus.

Bygger’n er stolte av å endelig kunne invitere kunder inn i vårt nyeste byggevarehus, som har fått en god plassering på Melhus.  Med et innendørsareal på rundt 2 000 kvadratmeter og en total størrelse på 7 500 m2, får byggevarehuset en viktig rolle i vår satsing i Trøndelag og Midt-Norge.

Åpningsdagen 28. september ble markert med plankesaging og duell mellom kjededirektør Øyvind Eidem og Markedsdirektør Proff, Markus Berget. I tillegg knalltilbud på en mengde varer, konkurranser, aktiviteter og ikke minst – kake!

I løpet av de første timene etter åpningen hadde allerede mange melhusbygg tatt turen innom Melhus sitt første byggevarehus.

- Bygger’n Melhus skal være en ressurs for både profesjonelle entreprenører og gjør-det-selv-entusiaster. Vårt brede utvalg av produkter og tjenester, kombinert med fagfolk som står klare til å veilede og hjelpe, skal sørge for at folk lykkes med sine prosjekt. Vårt samfunnsoppdrag er å utvikle bærekraftige lokalsamfunn, og vi er derfor glade for å kunne bidra til nye, gode arbeidsplasser, samt gi melhusbyggen muligheten til å handle i hjemkommunen – til konkurransedyktige priser. Beliggenheten langs E6 gir også gode muligheter for effektiv logistikk, sier Øyvind Eidem, melhusbygg og kjededirektør i Bygger’n.

Grønn retning

Byggevarehuset er bygd etter passivhus-krav for butikk, kontorer og sosiale soner. Passivhus har en spesiell konstruksjon som gir et vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. Det er et energieffektivt hus, som er godt isolert og har få luftlekkasjer. Passivhus har et energibehov som er ca. 25 % av normen for tradisjonelle boliger og næringsbygg.

Byggevarehuset i Melhus har eget solcelleanlegg på tak, som sørger for et strømforbruk (kWh) med betydelig selvforsynt strøm gjennom året.

Straks etter åpning vil arbeidet med å sertifiseres som Miljøfyrtårn startes.

Gleder seg

Synnøve Eid Fagerbæk er ny daglig leder for Bygger’n Melhus, og gleder seg sammen med de andre nyansatte til storslagen åpningsfest.

- Vi har gledet oss lenge til åpningen av dette flunkende nye og moderne byggevarehuset - som det første i Melhus. Vi ønsker å bidra til den beste handleopplevelsen både til forbruker og proffkunder. Vi ser frem til å bli en del av lokalt næringsliv i Melhus, og til å ønske alle våre kunder velkomne, sier Fagerbæk.

Byggevarehuset er bygd i henhold til Bygger’ns nye butikk-konsept, og vil tilby et bredt forbruker- og proff-sortiment. Det er god størrelse på utendørsarealet, som har moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Det er også opprettet en drive-thru, som gjør at kundene enkelt kan hente og laste varer under tak.

Opprettet
28.09.2023
Oppdatert
28.09.2023
Icons/Large/Chat