Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Byggevarehuset har gjennomgått en betydelig oppgradering det siste året, og et tilbygg på ca. 930 m2 står nå godt synlig for alle passerende på E6 i Oppdal.

Det nye, moderne byggevarehuset gir de sju faste ansatte enda bedre forutsetninger for å gi kundene den aller beste servicen og utvalget.

- Det har blitt et flott anlegg med god plass på uteområdet, og det blir helt knall når alt av varer er på plass innvendig. Proffkunder har kommentert at det er både fint, mer oversiktlig og enklere å plukke og ordne selv, så utbyggingen gjør uten tvil hverdagen mer effektiv for oss og kundene våre, sier daglig leder, Kjetil Anshushaug.

Utendørsarealet er også utvidet og modernisert med nye lagringssystemer, belysning og gode kjøreområder for både leveranser og kunder.

- Noe arbeid på stedet står fortsatt igjen, men lagerkapasiteten har blitt mye større, og det er etablert en gjennomkjøringsgate. Her kan kunder laste varene sine under tak i tørre og lyse omgivelser, sier konsernadvokat i E.A. Smith AS, Bjørn Arve Haugen.

Totalt vil bygningsmassen etter endt utbygging utgjøre cirka 2 400 m2. Butikk cirka 420 m2 og lager cirka 1 700 m2, øvrige areal er sosiale rom og tekniske rom.

- Utvidelsen og oppgraderingen er gjennomført som en totalentreprise i regi av Olav Solberg AS. Samarbeidet med totalentreprenøren har fungert meget godt, sier Geir Sjøli fra Karl Knudsen AS, som har ivaretatt rollen som byggherreombud for E.A. Smith AS.

E.A. Smith AS kjøpte eiendommen i Oppdal i 2019, med tanke på utvidelse av byggevarehuset. Byggingen har siden foregått etappevis, og i sommer vil alt være ferdigstilt.

Opprettet
25.06.2021
Oppdatert
13.09.2021
Icons/Large/Chat