Årets Bygger'n: Bygger’n Stjern. Fra venstre: Kjededirektør Øyvind Eidem, Joar Harsvik, daglig leder og Torstein Korsvold, butikkleder.

Bygger’n Stjern ble Årets Bygger’n.

Storslagent prisdryss under Bygger’n Kongress 2022, som ble arrangert i Trondheim i helga.

Etter både eksterne og interne foredrag og en rekke aktiviteter gjennom helga, var det klart for festmiddag og prisutdeling lørdag kveld. Kvelden var under Niklas Baarlis ledelse, med videoinnslag fra forskjellige butikker rundt om i landet, musikalsk underholdning med Chris Holsten og topp stemning i salen.

Prisutdeling

Kjededirektør Øyvind Eidem understreker at det først og fremst har vært viktig og møtes fysisk, bygge lag, og stake ut veien videre. Han trekker frem de gode foredragene, og at vi har fått feiret de beste prestasjonene.

Det ble utdelt fire priser: Årets Bygger’n, Årets Servicehelt, Årets Leverandør og den helt nye prisen; Årets Markedsfører.

- Prisen for Årets Bygger’n gikk velfortjent til Bygger’n Stjern denne gangen. De har over flere år har vært den butikken i kjeden med best omsetning. De siste to årene har de på en god måte håndtert utfordringene som pandemi, krig og ustabilitet i markedet har bydd på, og lyktes med å vokse i volum. Samtidig har de hele tiden hatt et anlegg som kundene vil komme tilbake til. Vi er veldig imponert over jobben som gjøres i Åfjord, sier Eidem.

Daglig leder hos Bygger’n Stjern, Joar Harsvik, satt i salen og skvatt litt da de hørte deres butikknavn bli ropt opp fra scenen.

- Det var overraskende, men kjempeartig og inspirerende å bli kåret til Årets Bygger’n. Vi er glade for at vår utvikling og det vi har oppnådd blir lagt merke til. Vi har hatt en god vekst gjennom mange år, vært trofast til Bygger’n-konseptet og brukt de kanaler og verktøy som vi har fått tilgjengelig gjennom kjeden. Vår suksessfaktor har alltid vært og er hardt arbeid. Vi har klart å samle en høyt kvalifisert tropp med mye erfaring, kompetanse og innsatsvilje. Det gjør at vi har fått mange lojale kunder, og kan fortsette å vokse, sier Harsvik.

Årets Bygger’n

Årets Bygger’n er en hyllest av et byggevarehus, som gjennom innsats, engasjement og målrettet arbeid har levert – ikke bare sterke resultater i året som gikk – men imponerende, tålmodig utvikling over tid.

For 2021 vant Bygger’n Stjern, som holder til i Åfjord kommune i Trøndelag, denne prisen.

Juryens begrunnelse:

Gjennom godt arbeid og stabil ledelse i en årrekke, har denne butikken utviklet seg til å bli et meget solid byggevarehus i et stort nedslagsfelt. Butikken er velsignet med mange dyktige fagfolk som elsker faget og kundene sine – det gir resultater når alle ansatte står på hver eneste dag for å yte topp service. Butikken fremstår alltid som ren, ryddig og inspirerende. Hyllene er alltid velfylte, noe vi vet øker handlelysten til kundene. Veksten er imponerende sterk – her drives det åpenbart meget godt med å utvikle både butikken, kompetansen og markedsarbeidet.

Årets Servicehelt

Årets Servicehelt deles ut til en medarbeider i Bygger’n som har den helt spesielle evnen at de gjør andre gode. Ikke bare kundene, men like mye kolleger og leverandører. 

Bygger’n Lerviks Hanne Kristin Årvåg fikk denne prisen for 2021.

Juryens begrunnelse:

Denne prisen fortjener du fordi du er en topp kundebehandler. Du møter alle kunder med et smil, og du sørger for at det alltid er hyggelig å besøke Bygger’n Lervik. Da du begynte hos Bygger’n var du kanskje litt reservert og forsiktig. Men vi som møtte deg den gangen ser den enorme utviklingen du har hatt. Du har blitt faglig sterk og tar mye ansvar. Du beskrives som «ordentlig påskrudd», og ei som følger opp alle leveranser som en hauk.

- Jeg ble veldig overrasket da mitt navn ble ropt opp, men synes det er veldig artig at kjeden viser at de verdsetter jobben jeg gjør. Jeg trives godt på jobb, har en variert arbeidsdag og får jobbe med kunder som har forskjellige prosjekt og utfordringer. Prisen er jo en motivasjon til å fortsette å gjøre en god jobb for Bygger’n. Og så trives jeg veldig godt på jobb også, vi gjør hverandre gode på Bygger’n Lervik, sier Hanne Kristin Årvåg, som har en fartstid på 11 år i Bygger’n.

Årets Leverandør

Årets Leverandør deles ut til en av våre samarbeidspartnere som gjennom hele 2021 har bidratt til å styrke strategien vår om at «Den beste handleopplevelsen starter i Bygger’n» og gjort Bygger’n til en enda bedre kjede.

For 2021 har Bygger’n-kjeden stemt frem Bygg1 som verdig vinner av denne prisen.

Juryens begrunnelse:

Årets leverandør i Bygger’n er kjent for gode produkter, konkurransedyktige priser, et stort utvalg på lager og kort leveringstid. Leverandøren gjør seg godt synlig i digitale kanaler, både med ei fin, oppdatert og oversiktlig hjemmeside og tilstedeværelse i sosiale medier.

De jobber godt med innovasjon, og kommer stadig med produktnyheter.

Men det er den gode servicen og en godt innarbeidet logistikk som virkelig skiller denne leverandøren fra mange av sine konkurrenter.

Årets Markedsfører

Årets Markedsfører er en pris som gis til en butikk som gjør markedsføringen til mye mer enn et pliktløp, og som gjennom hele 2021 vist innsats og oppfinnsomhet utenom det vanlige på kampanjer og aktiviteter.

Bygger’n Drammen vant denne prisen.

Juryens begrunnelse:

Bygger’n Drammen har med utgangspunkt i kjedens verdier igangsatt en rekke gode initiativ på lokale kampanjer og aktiviteter. De er på offensiven i mange kanaler for å nå ut til både eksisterende og potensielle kunder. De viser at de ønsker å lykkes med kampanjegjennomføring i butikken ved å ha en egen kampanjeansvarlig, og ved å hyppig oppgradere utstillinger og torg.

Årets Bygger'n: Bygger’n Stjern. Fra venstre: Kjededirektør Øyvind Eidem, Joar Harsvik, daglig leder og Torstein Korsvold, butikkleder.

Årets Servicehelt – Hanne Kristin Årvåg, Bygger’n Lervik

Årets Leverandør: Fra venstre, Sverre Quale, direktør Bygg, representanter fra Bygg1.

Årets Markedsfører: Bygger’n Drammen. Fra venstre, Linnea Bovinder Ylitalo, leder markedsføringsavdeling, Christian Gramdal, kunderådgiver Bygger’n Drammen.

Opprettet
18.05.2022
Oppdatert
18.05.2022
Icons/Large/Chat