Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett

Nylig ble Bygger’n rangert i topp tre av de tryggeste nettbutikkene å handle hos. Nå økes den digitale innsatsen ved å tilby kortløs betaling med Vipps og Santander i butikk. Vipps vil også fungere som betalingsløsning på nett. Ifølge Vipps er Bygger’n den første byggevarekjeden i Norge som tilbyr denne smartløsningen.

- Vil hele tiden modernisere oss

I januar i år undersøkte netthandel-katalogen eButikker bedrifter som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel, deriblant Bygger’n.

- Vi setter pris på at eButikker.no vurderer oss som et trygt sted å handle. Det skal være både enkelt og praktisk å handle hos Bygger’n, både på nett og i butikk, og vi jobber hele tiden for å modernisere oss. Kundene skal få rask og god hjelp av våre fagfolk, og være trygge på at produktsider og priser alltid er oppdaterte, sier digital- og markedsføringssjef i Bygger’n, Tore Røsvoll.

eButikker jobber med å samle alle seriøse og trygge nettbutikker i Norge i en portal. Både de som selger fysiske varer, tjenester og digitale produkter. Shoppingportalen ønsker å bidra til at man unngår nettsvindel og useriøse nettbutikker, og jobber kontinuerlig med å være oppdaterte i det norske nettbutikk-segmentet.

Kjøp via ett telefonklikk

I februar økte Bygger’n den digitale innsatsen ytterligere, og har gjort betalingsløsninger fra Vipps og Santander tilgjengelig for kundene.

- De aller fleste Bygger’n-butikkene med nettbutikk kan nå tilby betalingsløsningen Vipps. Dette gjør vi for at kundene skal handle enkelt, trygt og effektivt hos oss, sier Røsvoll.

Vipps er et norsk selskap og det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Ifølge Vipps har 3,6 millioner nordmenn lastet ned appen. I september i fjor betalte 1 million nordmenn 3 millioner ganger med Vipps i 3 500 nettbutikker.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

E.A. Smith, Bygger’n, Smith Stål, HIBA Hus og LSE Byggesystemer har signert Grønnvaskingsplakaten, og lover dermed å bidra til at det grønne skiftet skal skje raskere.

Vil redusere sløsing på byggeplass

Vil redusere sløsing på byggeplass

Nytt stjernelag: Byggmesteran AS, SINTEF og Bygger’n går sammen for å finne ut hvordan man skaper en mer effektiv og bærekraftig drift på byggeplassen.

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

- Kunnskap er noe av det beste vi kan tilby, sier leder for Bygger'n-skolen, Steinar Lium.

Bygger'n i topp tre

Bygger'n i topp tre

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel.

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Trio-Bygg AS i Melhus satser på utendørsprosjekt der de ikke er i direkte kontakt med folk. Det er tid for tak, terrasse og garasje.

Icons/Large/Chat