Slik så det ut etter uværet hadde passert gården til denne Bygger'n-kunden.

Bygger’n Trebygg stilte opp da uvær rev med seg 240 kvm isopor fra nybygg.

Nord-Norge fikk noen heftige uværsdager i forrige uke. På det verste ble det målt vindkast på opp mot 50 meter i sekundet.

Det var vindkast av den typen som rev med seg isoporen, som en Bygger’n-kunde i Laukvik utenfor Svolvær hadde lagt på grunnmuren til det nye huset sitt.

- Stort sett alt hadde blåst bort, og fredag morgen ringte han meg fortvilet og lurte på om han kunne få litt hjelp. Han hadde planlagt støping fredag, men det gikk jo ikke uten isopor, forteller daglig leder Kim Ole Gudøy ved Bygger’n Trebygg.

Klart Gudøy skulle hjelpe. Han fant en leverandør som hadde isopor tilgjengelig, fikk lånt en trailer, og etter arbeidstid fredag kjørte han i over fire timer for å hente og levere isopor til kunden.

- Det satt ikke langt inne, nei. Selvfølgelig hopper vi til og hjelper kundene våre i en slik situasjon, sier Gudøy.

Det var ikke bare han som var stilte opp. I 22-tiden fredag kveld hadde flere i bygda samlet seg for å ta imot isoporen. Dugnadsinnsatsen var stor gjennom hele helga for å få lagt ny isopor, radonsperre og armering, slik at det var klart til støping på mandag.

Og hva syntes kunden om servicen fra Bygger’n?

- Han sa «det her blir aldri glemt»!

Før uværet.

Etter uværet og litt ekstra hjelp.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Her løftes et 13 meter langt element på plass

Her løftes et 13 meter langt element på plass

I Billingstad settes det nå opp 12 rekkehus, og 3 mindre blokker. LSE leverer både elementer, precut og materialpakker til prosjektet der Peab er totalentreprenør.

Flytende badstue klar for å nytes

Flytende badstue klar for å nytes

Dette er Kyrksæterøras nyeste turistattraksjon. Satt sammen av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger'n Lervik.

Pallebyen i Vingelen

Pallebyen i Vingelen

50 unge byggmestere fra 1. – 7. klasse ved Vingelen skole i Tolga kommune har bygd en hel landsby på et av skolens lekeområder.

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Alt av materialer, verktøy og folk måtte fraktes sjøveien. Bygger'n Røyrvik var med over vannet.

Tradisjon møter innovasjon

Tradisjon møter innovasjon

I flere tiår har Bygger’n Fåvang forsynt kunder i regionen med bygg- og landbruksvarer. Nå skal de oppgradere for å gå de neste tiårene i møte med et mer moderne anlegg.

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

Icons/Large/Chat