E.A. Smith og Bygger’n kjøper Lindal Treindustri

Styrker sin satsing på elementer og precut.

22. juni overtok E.A. Smith alle aksjene i Lindal Treindustri AS. 

- Vi startet nesten på bar bakke og har bygget noe vi har stor tro på også for fremtiden, og jeg ser frem til å bidra til LSE sin videre vekst med det jeg kan best, sier Jan Lindal i Lindal Gruppen.

Han forteller videre at tiden var riktig for Lindal Gruppen å nå fokusere på entreprenøren Lindal Hus og eiendomsporteføljen.

- Vi har veldig mye spennende på gang om dagen, og vi ønsker å dyrke frem dette. Siden vi startet samarbeidet med Bygger’n i 2017, har vi over doblet omsetningen, og vi er veldig glade for at en så seriøs, profesjonell og nytenkende eier som E.A. Smith ønsker å ta eierskapet videre, 

Arne Reinertsen i E.A. Smith sier de tar over en flott bedrift, som han gleder seg til å videreutvikle.

- Med nesten 100 millioner i omsetning, mer enn 11 000 kvadratmeter produksjon, over 50 dyktige medarbeidere, laserstyrte elementjigger og to moderne precut linjer gir dette oss kapasitet og fleksibilitet til å møte markedet på både de største feltutbygginger og mindre precut-leveranser. Fabrikkene på Akland og Vegårshei blir, sammen med de vi har i Meldal og Ørsta, viktige ressurser i verktøykassen til Bygger’n fremover. Lindal Gruppen var tidlig ute med å se potensialet i økt industrialisering, og har kommet langt i sitt arbeid for å effektivisere byggeprosessen for kundene. Det er en flott bedrift Jan og hans folk har bygget opp, og vi er spente på hva vi kan få til videre, sier Reinertsen. 

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Her løftes et 13 meter langt element på plass

Her løftes et 13 meter langt element på plass

I Billingstad settes det nå opp 12 rekkehus, og 3 mindre blokker. LSE leverer både elementer, precut og materialpakker til prosjektet der Peab er totalentreprenør.

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

E.A. Smith, Bygger’n, Smith Stål, HIBA Hus og LSE Byggesystemer har signert Grønnvaskingsplakaten, og lover dermed å bidra til at det grønne skiftet skal skje raskere.

Pallebyen i Vingelen

Pallebyen i Vingelen

50 unge byggmestere fra 1. – 7. klasse ved Vingelen skole i Tolga kommune har bygd en hel landsby på et av skolens lekeområder.

Vil redusere sløsing på byggeplass

Vil redusere sløsing på byggeplass

Nytt stjernelag: Byggmesteran AS, SINTEF og Bygger’n går sammen for å finne ut hvordan man skaper en mer effektiv og bærekraftig drift på byggeplassen.

Flytende badstue klar for å nytes

Flytende badstue klar for å nytes

Dette er Kyrksæterøras nyeste turistattraksjon. Satt sammen av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger'n Lervik.

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Icons/Large/Chat