Fv: Geir Kongsjorden (Regionsjef Bygger’n), Roar Jansen (Daglig Leder Jansen Invest og Drift), Remi Jansen (Styreleder Aurskog Byggsenter)

Fra årsskiftet får Bygger’n Aurskog nye eiere i E.A. Smith

- Vi er stolte over det vi har bygget opp her, og glade for at en så seriøs og profesjonell aktør som E.A. Smith har valgt å satse på Aurskog, sier Remi Jansen, styreformann i Aurskog Byggsenter.

- Vi har tatt dette fra 6 til over 30 millioner i omsetning, og tror at fremtiden til varehuset og de ansatte er lys i Bygger’n-regi. Vi ser nå frem til å satse på entreprenører og husbygging gjennom Hiba Hus, samtidig som vi vil utvikle eiendommer i området, sier Jansen videre.

Daglig leder ved Bygger'n AUrskog, Eric Malnes, forteller at de kjenner Bygger'n godt, men er likevel spente på nye systemer og løsninger som kommer med nytt eierskap.  

- Det blir en fin blanding av det kjente og ny utvikling for det flotte laget vi har her. Den samme gode fagmessige servicen vil være på plass, så for kundene skal det ikke være noen forskjell annet enn at vi går raskt på luften med e-handel, som igjen betyr at tilgjengeligheten vår vil øke, sier Malnes.

Bygger'n som kjede satser på bærekraftige lokalsamfunn i hele Norge. Noen steder bygges nytt og andre steder overtas eksisterende bedrifter for å utvikle de videre. Så oppkjøpet av Bygger'n Aurskog er helt i tråd med Bygger'ns strategi.

- Vi er ordentlig begeistret over å få ta over den solide bedriften som Roar, Remi, Erich og hele laget på Aurskog har skapt, og vi ser frem til å samarbeide for å utvikle Bygger’n og Hiba videre i et interessant vekst-område. Driften av byggevarehus stiller stadig nye krav til teknologi og utvikling, og vi ser at vi kan tilføre mye med vår erfaring og kompetanse, sier Øyvind Eidem, kjededirektør i Bygger’n.

E.A. Smith AS (EAS) er en av landets ledende aktører innen salg av byggevarer, byggesystemer, stål og armering gjennom Bygger’n-kjeden, Smith Stål, LSE og HIBA HUS. EAS ble etablert i Trondheim i 1869, og har i dag vokst til over 60 lokasjoner i hele Norge. EAS drives av over 750 dyktige og engasjerte medarbeidere som omsetter for om lag 3,3 milliarder.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Alt av materialer, verktøy og folk måtte fraktes sjøveien. Bygger'n Røyrvik var med over vannet.

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Den godt etablerte trønderbedriften blir nytt medlem i Bygger’n-kjeden fra 1. januar 2021.

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Vi er i gang med en betydelig oppgradering av byggevarehuset i Bergen.

Nå får Bygger’n nok en butikk i Trøndelag

Høsten 2023 åpner Bygger’n nok en butikk i Trøndelag

Vi søker nå etter gode medarbeidere som kan være med å skape den beste handelsopplevelsen i Melhus.

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Byggevarehuset har gjennomgått en betydelig oppgradering det siste året, og et tilbygg på ca. 930 m2 står nå godt synlig for alle passerende på E6 i Oppdal.

Icons/Large/Chat