Nye hjemmesider lansert!

Ansiktsløft på nett for alle E. A. Smiths avdelinger.

I løpet av april har E. A. Smith AS lansert nye nettsider for sine avdelinger; Smith Stål, Bygger’n og Hiba Hus, i tillegg til egen hjemmeside, smith.no, og intranett/kjedenett.

Det er lagt vekt på at de nye hjemmesidene skal være oversiktlige, informative, og lette å navigere seg gjennom. Sidene har også fått et betydelig mer moderne uttrykk.

- De gamle nettsidene hadde gått ut på dato, både når det gjaldt funksjonalitet, design og mye av innhold. Dette har vi ryddet opp i, og vi har nå en plattform som vi skal utvikle videre i mange år fremover. I tillegg har vi bygget en første versjon av kjedenett som etter hvert skal forenkle hverdagen til blant andre Bygger’n-butikkene. Her vil de selv kunne oppdatere bilder av butikkene etter årstider, og vise frem utstillinger. De kan også utføre enkle korrigeringer på adresser, åpningstider og kontaktpersoner, sier digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Digital- og markedsføringssjef, Tore Røsvoll.

Smith Stål - smithstal.no

Smith Stål er en av landets ledende leverandører av metall, armering og stål, og alltid opptatt av å levere den beste kvaliteten i hvert prosjekt. Dette gjenspeiles i den nye nettsiden i både uttrykk og innhold. Siden gir deg en god oversikt over produkter, priser og andre tjenester.

Bygger’n - byggern.no

Kompetansen og bredden i tjenester opp mot både forbrukere og proffkunder synliggjøres godt på Bygger’ns nye hjemmeside. Her vil også kampanje- og klubbtilbudene til enhver tid være oppdaterte, og det vil være mulig å kommunisere med fagfolk via en chat-funksjon. Tips og råd-siden vil være under stadig utvikling, med tanke på nytt innhold som inspirerer og informerer. Du skal lett kunne finne ut hvilken butikk som er nærmest deg, eller navigere deg frem til nettbutikken for å handle.

Hiba Hus - hibahus.no

Hiba Hus leverer ditt drømmeprosjekt - om det skulle være hus, hytte eller garasje! Et oppgradert sortiment ligger nå lett tilgjengelig på den nye hjemmesiden. Du kan bla deg gjennom alle husvariantene i den digitale katalogen, og via få tastetrykk få en oversikt over alt du trenger å vite før et eventuelt kjøp. Som priser, detaljer på byggene, plantegninger og strekskisser.

Fem nye nettløsninger

Digitroll, et av landets ledende webselskap, har ledet prosjektet - og utviklet og levert nettløsningene bygget på publiseringsløsningen Umbraco. Digitrolls søsterbedrift Oktan Bergen har utviklet webdesign til de ulike sidene.

Det har vært et stort prosjekt, med fem nye nettløsninger, men lanseringen har gått uten de store problemene. 

- Som alltid i slike tekniske prosjekt blir det høy temperatur når man nærmer seg lansering, men Digitroll har levert etter fremdriftsplanen vi ble enige om da vi skrev avtale med dem i september i fjor, sier Røsvoll.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Covid-19-tiltak i Bygger'n-butikker

Covid-19-tiltak i Bygger'n-butikker

Dette gjør vi i alle Bygger'n-butikkene:

Kunder i karantene handler kontaktløst

Kunder i karantene handler kontaktløst

Bygger’n Otta hadde sin aller første kontaktløse leveranse i helga. En kunde bestilte byggevarene sine i nettbutikken, betalte med Vipps og fikk Bygger’n til å gjøre klar varene på tilhenger for henting.

Donerer utstyr til helsepersonell

Donerer utstyr til helsepersonell

Flere Bygger’n-butikker rundt om i landet gir nå bort utstyr som kan brukes av helsepersonell i jobben for å hindre spredning av COVID-19.

Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett

Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett

Nylig ble Bygger’n rangert i topp tre av de tryggeste nettbutikkene å handle hos. Nå økes den digitale innsatsen ved å tilby kortløs betaling med Vipps og Santander i butikk. Vipps vil også fungere som betalingsløsning på nett. Ifølge Vipps er Bygger’n den første byggevarekjeden i Norge som tilbyr denne smartløsningen.

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Trio-Bygg AS i Melhus satser på utendørsprosjekt der de ikke er i direkte kontakt med folk. Det er tid for tak, terrasse og garasje.

Bygger'n i topp tre

Bygger'n i topp tre

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel.

Icons/Large/Chat