Moelven har solgt 50 prosent mer terrassebord i år enn i fjor.

- Vi har aldri opplevd en slik terrasseboom som dette

Siden koronaens inntreden i mars har Moelven levert rekordstore mengder med terrassegulv.

- Vi har aldri opplevd en slik terrasseboom som dette. Iveren etter å bygge terrasse gikk til himmels i det Norge stengte ned. Vi er fremdeles tidlig i terrassesesongen, og etterspørselen er ekstraordinær. Vi jobber nå på spreng for å ikke gå tomme for varer. Skulle det skje enkelte steder, er forklaringen rett og slett et byggeskred vi vanskelig kunne planlegge for, sier Bjarne Hønningstad, divisjonssjef hos Moelven Wood på sine hjemmesider.

Fra 15. mars til 15. juni leverte Moelven 40 000 kubikkmeter med terrassebord, noe som tilsvarer 171 internasjonale fotballbaner. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, så har terrassesalget økt med 50 prosent.

- Vi gleder oss selvsagt over den store veksten, og at vi har klart å holde hjulene i gang under koronautbruddet. Samtidig vet vi at framtiden i byggebransjen aldri har vært mer usikker, og at en sommer ikke varer evig. Selv om det er plankekjøring akkurat nå, så er vi spente på høsten, sier Hønningstad.

Her finner du Moelvens produkter i Bygger'ns nettbutikk

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Alt av materialer, verktøy og folk måtte fraktes sjøveien. Bygger'n Røyrvik var med over vannet.

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

Pallebyen i Vingelen

Pallebyen i Vingelen

50 unge byggmestere fra 1. – 7. klasse ved Vingelen skole i Tolga kommune har bygd en hel landsby på et av skolens lekeområder.

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

E.A. Smith, Bygger’n, Smith Stål, HIBA Hus og LSE Byggesystemer har signert Grønnvaskingsplakaten, og lover dermed å bidra til at det grønne skiftet skal skje raskere.

- Det her blir aldri glemt

Bygger’n Trebygg stilte opp da uvær rev med seg 240 kvm isopor fra nybygg.

Icons/Large/Chat