Ny gasspistol fra ESSVE

Nyhet! Større arbeidskapasitet og bedre grep med gasspistol fra ESSVE.

ESSVE lanserer en ny versjon av bestselgeren FNG 34/90 stavpistol. Gasspistolen har Li-Ion batteri som gir dobbel så stor arbeidskapasitet.

Den nye spikerpistolen har mer kraft enn forgjengeren og du kan nå spikre hele 8.000 spiker på en lading! Spikerpistolen tar 34 graders båndet spiker fra 50 til 90 mm.

Den oppgraderte pistolen er robust, smidig og velbalansert. Den har gummihåndtak for bedre grep, enkel dybdejustering og justerbar beltekrok. Med ESSVE helårsgass kan du spikre helt ned til -10 grader. På batteri indikatoren kan du følge statusen på batteriet. Det følger med to batterier slik at du alltid har et fulladet batteri for hånden.

Daniel Mork i Mork Snekkerservice er storfornøyd med den oppgraderte pistolen.

- Gasspistolen sitter perfekt i hånda og den effektiviserer arbeidet ved at jeg skyter dobbelt så mange spiker per lading. Gasspistolen har jeg hengende i beltet og har den lett tilgjengelig når jeg trenger den, sier han.

Det er viktig å vedlikeholde spikerpistolen for at den skal ha lengst mulig levetid. ESSVE har laget korte filmer som enkelt viser hvordan du gjør vedlikehold på pistolen. Les mer her:

https://www.essve.com/no/essve-guider/spikring/spikerpistol-service/

Opprettet
04.02.2022
Oppdatert
04.02.2022

Andre artikler

Lag en terrasse uten fliser, sprekker og synlige skruer

Lag en terrasse uten fliser, sprekker og synlige skruer

Stadig flere velger skjult innfesting på terrassen. Med HDS-systemet fra ESSVE får du en terrasse uten synlige skruehoder eller fliser.

Topp terrasse med toppskruing (1)

Topp terrasse med toppskruing

De fleste monterer terrassebord ved å skru rett ned i bordene, såkalt toppskruing. Slik får du det beste resultatet.

Icons/Large/Chat