Bygger'n lanserer YouTube-serie!

Kan fire influensere uten byggeerfaring lage både steinterrasse, pergola og hagemøbler i løpet av tre dager? 

Bygger'n har utfordret fire YouTubere til byggekamp i denne serien på til sammen seks episoder. Det ene laget består av Joakim Kleven og Sandra Thoen, og på det andre laget skal Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug briefe med sine byggekunnskaper.

For hvor vanskelig er det egentlig å bygge noe selv?  I løpet av tre dager, skal lagene begi seg ut på tre ulike bygg-utfordringer! Hvordan vil de klare seg, når de så og si har null erfaring fra før?! Og hvem stikker av med seieren? 

Bjørn Håvard Finsrud, tømrer og proffselger hos Bygger'n Drammen er programleder og skal lede lagene gjennom konkurransen. I de tre første episodene skal lagene ferdigstille en uteplass, bestående av steinterrasse, pergola og utebenk.

Du der hjemme kan også være med i konkurransen, på en måte. Se episoden, så vet du hva du må gjøre for å delta i trekningen om hele 3 000 kroner.

Oppskriften på det de bygger ligger nederst på denne siden

 

Litt om deltakerne:

Joakim Kleven

Joakim Kleven (28) er en utadvendt og livsglad ung mann som driver med vlogging på YouTube, og han er også kjent fra TV2 serien «Bloggerne». Han er også en regissør og klipper, og vant Gullruten for «beste reality» i 2015 for hans bidrag til webserien «Sweatshop Dødsbillig Mote».

Sandra Thoen

Sandra (23) har tatt av på YouTube som en morsom jente med mye bein i nesa. Kanalen som startet med sminkebørstene i fokus, har nå blitt en bred livsstilskanal med innhold om alt fra reise, interiør og mat til nisjer som hennes ekstreme kjærlighet for kaffe og havremelk. Hun trives også med serieformater, og «Sandra tester mat» er en kjær gjenganger.

Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir

Det ble full klaff for Andrea (26) og Morten (28), som fant kjærligheten i den første norske sesongen av «Love Island» i 2018. De kunne kort tid etter hjemkomst fortelle at de ønsket å ta forholdet et steg videre ved å bli samboere, og de har nå slått seg til ro i Oslo med hus, valp og en felles YouTube-kanal som vokser i god fart. Der finner du alt fra vlogger til mat-testing og challenges. Paret er veldig aktive med trening og friluftsliv, glade i å lage mat, reiser når de kan, og har en fantastisk kjemi som stråler gjennom kameralinsen.

 

Episode 2 kommer 6. juli

Episode 3 kommer 13. juli