Bli Bygger'n Proff-kunde

Bygger’n Proff møter deg på startstreken og følger deg helt i mål .

Som proffkunde hos Bygger’n får du verktøyene du trenger for å gjøre en god jobb. Ikke bare drillen, hammeren og trevirke, men også din personlige fagekspert og de digitale løsningene som sørger for at de strenge kravene om dokumentasjon overholdes på en enkel måte.  

Involverer du oss tidlig i prosjektet, skaper vi en forutsigbarhet som er verdifull for alle parter, og som gjør det enkelt å komme i mål med prosjektet til riktig tid og riktig pris.

Bli Bygger'n Proff-kunde

Komplett leverandør  

Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med 89 butikker fra Vadsø i nord til Moi i sør, som leverer alt fra grunn til tak. Bygger’n er også Norges eneste komplette leverandør av byggevarer, armering, stål, byggesystemer og ferdighus. Det er enklest og mest effektivt å handle alt på samme sted.  

Vi er opptatt av å gi proffene våre de beste priser og betingelser. Som en del av både en europeisk innkjøpsallianse (EURO-MAT) og Nordens største innkjøpsallianse på byggevarer, som har en effektiv distribusjon og vareflyt, klarer vi nettopp dette. 

I tillegg til byggevarer tilbyr vi stål og armering fra Smith Stål, precut og ferdigelementer med skreddersøm via LSE byggesystemer og ferdighus/hytter/garasjer via vår egen huskjede HEIM Boligsystem.  

Enkel og effektiv logistikk  

Vi vet at du som proff setter pris på god leveringsevne. Derfor sørger vi for levering på byggeplass, eller du kan bestille og hente dine varer ferdig pakket og klare. Selvplukk er også et alternativ. Vi låner ut hengere i tillegg til containere som kan plasseres på byggeplassen.   

Vi ønsker å være med i en tidlig fase for optimal planlegging av materialflyt til byggeplassen. Proffene får tilgang til kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, en moderne maskinpark og en samlast av varer som gjør varehåndteringen mer lønnsom.  

Bygger’n Proff er også en del av en pilot, sammen med SINTEF, som tester søppelhåndtering på byggeplassen. Formålet med prosjektet er å finne ut hvordan man skaper en mer effektiv og bærekraftig drift på byggeplassen.  

Å bidra til bærekraftige lokalsamfunn er noe vi strekker oss etter, og som vi ønsker å samarbeide med proffene våre for å få til. 

Markedsføring og aktiviteter  

Felles markedsføring er lønnsomt for våre proffkunder, og vi kan hjelpe til med å sette din logo på yrkesbiler, arbeidstøy og andre profilartikler.  

Vi arrangerer også egne aktiviteter for våre proffkunder, som proffmesser og fagseminarer for økt kompetanse.  

Vi stiller også som diskusjonspartner ved faglige spørsmål, for eksempel ved valg og bruk av ulike produkter. Hver enkelt Bygger'n butikk betjener deg som proff i sitt nærområde. 

Byggebransjens smarteste verktøy  

Vårt samarbeid med byggebransjens smarteste verktøy, ByggDok, har vist seg å være veldig nyttig og lønnsomt for våre kunder. ByggDok samler og sorterer all nødvendig dokumentasjon for alle produkter på hvert enkelt prosjekt, slik at du har alt du trenger for å ivareta gjeldende lover og forskriftskrav.  

Du bruker enkelt mobilen til å samle informasjon underveis i prosjektet, og ved ferdigstillelse kan du enkelt generere dokumentasjon i FDV-byggern.  

Proffservice

Proffservice

Trenger du en henger, container, verktøy eller noen å sparre med? Vi hjelper deg!

Effektiv logistikk

Effektiv logistikk

Vi leverer alt fra grunn til tak - byggevarer, stål og armering – i én enkel og effektiv leveranse tilpasset dine behov.

Precut og elementer

Precut og elementer

Ønsker du en raskere, enklere og mer presis byggeprosess? Vi tilbyr precut og SINTEF-godkjente vegg, tak og gulv-elementer fra LSE byggesystemer.

Nettbutikk

Nettbutikk

Bestill varer til egne priser, lag tilbud, hent prislister, se lagerstatus og produktdokumentasjon.

Automatisk lagring i ByggDok

Automatisk lagring i ByggDok

All dokumentasjon om det du kjøper hos Bygger’n lagres automatisk i ByggDok, slik at du har alt du trenger for å ivareta lover og forskriftskrav.

Markedsføring og aktiviteter

Markedsføring og aktiviteter

Nå ut til flere, skap flere oppdrag og øk salget.

Beregningsprogrammer

Beregningsprogrammer

Her finner du linker til noen av våre leverandørers beregningsverktøy.

Bli HEIM medlem

Bli HEIM medlem

Det lønner seg å være en del av HEIM. Som medlem får du tilgang til vårt system for mer effektiv boligbygging, og hjelp med alt du som utbygger og entreprenør trenger for å ferdigstille dine prosjekter.

Test på skjema

Testskjema

Opprettet
21.01.2022
Oppdatert
11.03.2024
Icons/Large/Chat