Egne ansatte forteller

Det er de ansatte i våre Bygger'n-butikker rundt om i landet som møter søkerne våre, og hjelper til med verktøy, materialer og faglige råd. Det meldes tilbake om at det er en glede å være med å spre byggeglede blant barn og unge.

Kent Mathisen, Bygger'n Ålesund

Sløydmillionen er en fantastisk satsning som virkelig fremmer kreativitet, håndverk og fellesskap i lokalsamfunn over hele landet. Jeg ser på Sløydmillionen som en kampsak fordi den ikke bare støtter opp om tradisjonelle håndverk, men også oppmuntrer til innovasjon og skaper et rom for folk til å uttrykke seg gjennom praktisk arbeid. Dette er avgjørende i en tid der teknologi ofte tar over og der verdien av manuelt arbeid kan undervurderes.

Det har vært en ære å være en del av prosessen med å dele ut midler gjennom Sløydmillionen. Å se entusiasmen og lidenskapen til de ulike initiativene som søker støtte, og deretter kunne bidra til å realisere deres visjoner, har vært utrolig givende. Jeg har sett førstehånds hvordan Sløydmillionen ikke bare gir økonomisk støtte, men også fungerer som en plattform for å bygge nettverk, dele kunnskap og inspirere hverandre.

Alt i alt tror jeg Sløydmillionen spiller en viktig rolle i å opprettholde og styrke den norske håndverkstradisjonen, samtidig som den legger til rette for nyskaping og inkludering. Jeg er takknemlig for muligheten til å være en del av dette initiativet, og ser frem til å se hvordan det fortsetter å forme lokalsamfunnene våre i fremtiden.

 

Opprettet
13.03.2024
Oppdatert
15.03.2024
Icons/Large/Chat