Odin (16) fikk bordsirkelsag fra DeWalt

Odins store lidenskap er å jobbe med trearbeid, og aller helst snekre møbler. Hans ferdigheter imponerer lærerne ved Fauske VGS Byggfag, og vi i Bygger’n lar oss også imponere.

Da Odin var liten tilbragte han alle somrene på kunstbryggeriet Blåbrygga på Kvarv i Sørfold, og interessen for trearbeid fanget ham allerede før han kunne snakke. Han stjal verktøy før han kunne gå, og han var med og bygget en «tidsmaskin» i tre da han var bare fire år. Odin vil fortsatt helst være på Blåbrygga, hvor han deler snekkerverksted og sommerdager med dem som er der. 
I sin søknad til Sløydmillionen, ønsket har seg nytt verktøy til verkstedet sitt, mest av alt en DeWalt bordsirkelsag. Han er tydeligvis opptatt av brukervennlighet og kvalitet!
Gjennom Sløydmillionen kunne Bygger’n og DeWalt hjelpe ham med å få akkurat dette ønsket oppfylt, og han hentet nylig saga hos Bygger'n Fauske. Nå er planen ny innredning i båten, en «With daycruiser» fra 1974. 
Vi synes det er helt fantastisk med Odins interesse for godt håndverk, og håper gaven kan motivere ham til å fortsette å bygge og snekre.
Opprettet
04.07.2023
Oppdatert
04.07.2023
Icons/Large/Chat