Bygger’n i topp tre

Shoppingportal anbefaler Bygger’n for trygg netthandel.

- Vi setter pris på at eButikker.no vurderer oss som et trygt sted å handle hos. Det skal være både enkelt og praktisk å handle hos Bygger’n, både på nett og i butikk, og vi jobber hele tiden for å modernisere oss. Kundene skal få rask og god hjelp av våre fagfolk på nett, som de får i butikk, og være trygge på at produktsider og priser er oppdaterte, sier Digital- og markedsføringssjef Tore Røsvoll. 

eButikker er en nettbutikk-katalog og ehandelsblogg som jobber med å samle alle seriøse og trygge internettbutikker i Norge i en portal. Det gjelder nettbutikker i alle sjangre, både de som selger fysiske varer, tjenester og digitale produkter. Shoppingportalen ønsker å bidra til at man unngår nettsvindel og useriøse nettbutikker, og jobber kontinuerlig med å være oppdaterte i det norske nettbutikk-segmentet.

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel. De tre som havnet på topp er Byggmax, Bygger’n og Bauhaus.

Om Bygger’n skriver de: «Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med omtrent 100 utsalgssteder. I noen av disse kan du handle på nett og få varene sendt hjem. De har et stort og bredt vareutvalg som gjør at man alltid finner det man er på jakt etter».

https://www.ebutikker.no/byggevarehus-med-byggevarer-pa-nett/

Finn nærmeste butikk

Norgeskart