Donerer utstyr til helsepersonell

Flere Bygger’n-butikker rundt om i landet gir nå bort utstyr som kan brukes av helsepersonell i jobben for å hindre spredning av COVID-19.

Bilde: Bygger’n Mosjøen donerte støvmasker til Mosjøen Tannklinikk, som har akuttberedskap i Vefsn

Bekymret for å gå tom

Helsedirektoratet har tidligere uttalt at de er bekymret for om Norge har nok smittevernutstyr til å håndtere en langvarig Korona-epidemi. Flere Bygger’n-butikker rundt om i landet har derfor gått gjennom sine lager for å se om de kan bidra.

Mandag leverte Bygger’n Rådal utstyr til Storetvedt Sykehjem, som er avlastningsavdeling i Helse Vest.

- Gjennom en av våre største kunder fikk vi høre at de ansatte ved sykehjemmet kun hadde to visir på deling, og de fikk ikke tak i flere. Ledelsen var urolig for om de visirene de hadde skulle bli ødelagt, utslitt av vask eller sprit før de fikk tak i nye, forteller daglig leder ved Bygger’n Rådal, Frode Steen.

De ansatte ved Bygger’n Rådal gikk gjennom lageret og pakket ned varer de kunne avse, både briller, hansker, engangsdresser, fotposer og visirer og brakte varene til sykehjemmet.

- Du kan trygt si at de ble glade. Vi bryr oss, og dette var en positiv opplevelse midt oppe i alt det vanskelige, sier Steen.

Bilde: Bygger’n Rådal fant frem det de hadde å avse på lageret og ga bort til helsepersonell.

- Åpenbart at vi skulle trå til

Også Bygger’n Straume støtter de ansatte i helsevesenet, som gjør en fantastisk jobb i den krevende tiden vi står i. Daglig leder Eddie Boe tok kontakt med Haukeland universitetssykehus mandag og donerte både skotrekk, engangshansker og  vernebriller.

- Sykehuset var veldig takknemlige for vår donasjon. E. A. Smith og Bygger’n tok tidlig ansvarlige tiltak i forbindelse med Covid-19.  Vi har alle et felles ansvar for å begrense og få stoppet dette viruset. Når det nå ble kjent at Helse Bergen hadde behov for mer av denne type verneutstyr, så var det åpenbart at vi skulle trå til her, sier Boe.

Bygger’n Mosjøen har også vært på banen. De donerte støvmasker til Mosjøen tannklinikk, som har akuttberedskap i Vefsn.

- Dette ble veldig godt mottatt. Vi ønsker å bidra med det vi kan, til dem som trenger. Her må vi alle stå sammen, sier daglig leder Stefan Johnsen.

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

Nyheter

17.03.20

Donerer utstyr til helsepersonell

Flere Bygger’n-butikker rundt om i landet gir nå bort utstyr som kan brukes av helsepersonell i jobben for å hindre spredning av COVID-19. Les mer

17.03.20

Kunder i karantene handler kontaktfritt

Bygger’n Otta hadde sin aller første kontaktløse leveranse i helga. En kunde bestilte byggevarene sine i nettbutikken, betalte med Vipps og fikk Bygger’n til å gjøre klar varene på tilhenger for... Les mer

24.03.20

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Trio-Bygg AS i Melhus satser på utendørsprosjekt der de ikke er i direkte kontakt med folk. Det er tid for tak, terrasse og garasje. Les mer

- Skal ha alt kunden forventer vi skal ha

2. april åpner Bygger’n Frøya dørene til ny butikk – og nytt konsept. Les mer