Nye fargepaletter fra Jotun 2015

Det nye fargekartet representerer tre vakre livsstilsunivers med sine unike fargepaletter og atmosfærer. Fra et nostalgisk og samtidig elegant univers preget av sofistikerte blåtoner, via den rene og helt enkle livsfilosofi med fokus på hvite nyanser, til omgivelser med livgivende grønne og rustikke farger

Tendenser i tiden - Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger. Det var dette Jotun lot seg inspirere av i forbindelse med arbeidet med den nye fargekartet.

Nye fargepaletter fra Jotun LadyReflections of Earth

Reflections Of Earth er LADY sitt svar på den grønne og ærlige tendensen. 

Jotun Lady Nye Farger 2015 Reflections of Earth

Reflections of Earth Jotun Lady Fargekart

Bildet til venstre viser fargen "LADY 8469 Green Leaf" og bildet til høyre viser fargen "LADY 394 Varmgrå". I dette temaet er det dessuten valgt å male samtlige vegger med LADY Wonderwall, som er Jotun sin mest robuste veggmaling.

Reflections of Earth

 


 

Reflections of Light

I temaet Reflections Of Light relanseres et knippe med velkjente lyse Jotun LADY farger. I tillegg presenteres noen helt nye farger.

Nye Farger Jotun Lady Reflections of Light

Reflections of Light Jotun Lady

Vi rydder opp og skaper rom for kreativitet og ettertanke. Nordisk og ikke minst norsk design står sterkt og lyse deilige nøytraler er som skapt for denne stilen.

Bildet til venstre har fått fargen "LADY 1001 Egghvit" og bildet til høyre er malt med den helt nye fargen: "LADY 10678 Space".

Reflections of Light

 


 

 Reflections of Time

I temaet Reflections Of Time er det satt sammen et knippe med vakre blå nyanser – i kombinasjon med noen gode nøytraler samt en helt ny og unik farger: Den matte og fantastiske LADY Pure Color var et naturlig valg for dette temaet.

Nye farger 2015 Reflections of time

Reflections of Time Jotun Lady

Resultatet sees tydelig i disse bildene som viser (til venstre) den elegante blåfargen "LADY 4477 Deco  Blue" på veggen med sofa, samt "LADY 4618 Kveldshimmel" i front. Til høyre er det malt med "LADY 4744 Sophisticated Blue". Stort mer sofistikert skal man lete lenge etter :)

Reflections of Time

Reflections of Time

Her er veggen malt med den supermatte LADY Pure Color i fargen LADY 4477 Deco Blue.