Hvor mye hjelp vil du ha?

Vi vil at du skal trives

For oss er det viktigste at du trives med resultatet, enten du gjør det selv eller ikke. Vi hjelper deg gjerne med hele jobben eller med deler av den. Det bestemmer du!

Vi kan få jobben gjort for deg, og du bestemmer selv hvor mye hjelp du vil ha.

Blant våre kunder er det mange håndverkere, og vi kan gjerne hjelpe deg med å finne den rette for jobben du vil ha utført, enten du ikke kan eller vil gjøre så mye selv.

Vi vet hva du bør bruke

Du får alt du trenger av byggevarer, verktøy og trelast til hus, hage og hytte, på samme sted. Vi har stort utvalg i gulv, og alt du trenger til veggene. Og vi kan fortelle deg nøyaktig hva det lønner seg å bruke for å få best resultat.

Kundehjelp

Vi vet hvordan

Hos oss treffer du folk som har bygd det meste, og som gjerne deler sin kunnskap. Det kan spare deg for mye ergrelse og kostnader. Skal du i gang med et større prosjekt, så avtal gjerne tid til en grundig veiledning.

Vi tar gjerne et løft for deg

Hos oss får du låne henger, men vi kan også levere varene direkte der du skal ha dem. Med kran kan vi legge materialene på plass slik at det blir enklere for deg når du skal sette i gang.

Lastebil

Vi gir deg bedre oversikt

Skal du i gang med et større prosjekt, kan det være smart å ha Bygger'n Byggekonto. Da får du en faktura hver måned, helt rentefritt.

Vi sparer deg gjerne for tabber og ergrelser

Vi har det komplette utvalget av byggevarer, verktøy og trelast til hus, hytte, garasje og hage, og vi hjelper deg gjerne med å velge riktig. Det kan spare deg for ekstra arbeid og kostnader. Avtal gjerne tid om du skal i gang med større oppussing, ombygging, utbygging eller nybygg.

 

Bygger’n-klubben er fordelsklubben for deg som har interesse av byggevarer, pusser opp eller bygger nytt.

Medlemsfordeler for Bygger'n-klubben

Husk å ta med medlemskortet i butikken for å få gode klubbtilbud.


Registrer deg i Bygger'n-klubben her eller registrer deg direkte i din Bygger'n-butikk (dersom du planlegger kjøp innen kort tid)

Nettbutikk-registrering

Klikk på bildet over og du blir tatt inn til skjemaet i vår nettbutikk. Her kan alle registrere seg som medlemmer, uavhengig om din nærmeste Bygger'n-butikk tilbyr netthandel eller ikke. Etter registreringen kan du også handle direkte i nettbutikken.

Er du medlem men har mistet medlemskortet? Ta kontakt med for å få tilsendt nytt kort.

Vår policy: Bygger'n vil aldri gi bort, selge, leie ut eller på annen måte gjøre tilgjengelig epostadresser for bruk av noen andre. Alle utsendelser utføres med teknikk som ikke viser adresser til andre abonnenter. I hver utsendelse vil abonnenten ha mulighet å melde seg av fra fortsatte utsendelser. Dette vil umiddelbart respekteres av oss


Vi svarer gjerne på spørsmål fra deg!

Bygger'n Norge

Besøksadresse:  Heggstadmoen 13, 7080 Heimdal
Postadresse: Postboks 9410 Torgarden, 7493 Trondheim
Telefon:   72 59 24 00 | Telefax: 72 59 71 80
E-post:
 


 

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

Bygger'n løftet

Bygger'n løftet