Neste proffmesse - januar 2020

Treff andre bransjefolk - bli med på proffmesse i januar 2020. Vi gjentar tidligere års suksess og hilser velkommen til proffmesse i januar 2020.

På Bygger'ns proffmesse får du muligheten til å oppdatere deg på nyheter og treffe andre bransjefolk i en sosial og hyggelig seting. 

Neste proffmesse vil bli avholdt 24. januar 2020 på Thon Oslo Airport hotel.

Tidligere år har proffmessen vært avholdt i november, men i år har vi valgt å flytte frem proffmessen til januar. Invitasjon til messen med program og mer informasjon vil bli sendt ut i løpet av høsten.

 

Vet du allerede nå at du ønsker å delta på proffmessa? Da kan du gjerne melde din interesse allerede nå. Ta kontakt med proffansvarlig i din nærmeste Bygger'n-butikk. Du finner oversikten her: eller send en epost til  

 

Det kommer stadig nye produkter og løsninger på markedet, og det bidrar selvsagt til at det er utfordrende å holde seg oppdatert på kompetanse. På byggeplassen er det krevende å sette seg inn og følge med på hva som kommer av nyheter, derfor kan slike bransjedager som denne være svært verdifull. Bildene på denne siden er fra fjorårets messe.

Kontakt din lokale proffkontakt om du vil vite mer om proffmessen.

Ha med et budskap om du vil vite mer om Bygger`n proffsatsing klikk her 

Ny kunde og nysgjerrig på vårt proffkonsept? Ta kontakt på 

Finn nærmeste butikk

Norgeskart