HIBA GARASJE

Garasje er en investering som gir deg mer enn tørr og snøfri bil.

I vårt klima er en garasje en nesten uunnværlig del av boligen. Der står bilen trygt for vær og vind, og du slipper å skrape is av bilvinduene om vinteren. Garasjen gir deg også ekstra plass til både verktøy, hageredskaper og sportsutstyr.

HVILKEN GARASJE SKAL DU VELGE?

HIBA garasjen tilbyr mange alternativer, og vi har valgt ut et utvalg av enkle og doble garasjer i katalogen vår. Vi viser også løsninger med ekstra plass i form av bod eller loft. Finner du ikke akkurat den du ser for deg? Da kan vi skreddersy og spesialtilpasse garasjen etter din bestilling.

Vi leverer din garasje til deg.

HVOR MYE VIL DU GJØRE SELV?

Vi har dyktige samarbeidspartnere som kan levere garasjen ferdig oppsatt for deg.  En ferdig montert garasje passer for deg som ønsker å slippe å gjøre noe selv.  Grunnarbeid og støp av såle kan du gjerne få gjort før våre folk kommer. Dersom du trenger hjelp til å finne grunn- og betongentreprenør, kan vi være behjelpelig med det også. Som kunde er du kun ansvarlig for at alt i forbindelse med eventuell byggesøknad er i orden. Men ikke bekymre deg – vi kan hjelpe deg med det også! Spør oss om byggesøknad.

TA EN TITT I DEN NYE KATALOGEN

Bla i garasjekatalogen her og ta gjerne kontakt med din nærmeste butikk om du ønsker å ta en prat om din garasje.

Vi er her for deg!

LEVERING

HIBA GARASJE leveres av Bygger’n. Vi har mer enn 100 butikker fra Kristiansand til Vadsø. I våre butikker møter du folk som kan faget sitt, er pålitelige og engasjerte. Spør oss om råd når du velger materialer og verktøy. Du kan stole på fagfolk.

Du finner oversikt over butikkene våre her

Se garasjene her

Se prislisten her

 

 

Finn nærmeste butikk

Norgeskart