Tid for hagearbeid

Hvis du er glad i hagearbeid, vil du ha de beste redskapene til enhver hageoppgave. Enten du luker, kløyver, feier eller beskjærer, så gjør Fiskars og Bosch sine redskaper oppgavene enklere og mer effektive år ut og år inn.

 

Rydningssakser

Rydningssakser fra Fiskars

Beskjæring av trær er ofte en av hageeierens største utfordringer. Den avgjørende faktoren, enten treverket er friskt eller tørt, er å velge en beskjæringssaks med motskjær eller sideskjær. I vårt utvalg finner du imidlertid et redskap for enhver oppgave.

La PowerGear gjøre jobben for deg

Fiskars Rydningssaks PowerGear

Den patenterte PowerGear™-mekanismen gjør klipping 3,5 ganger enklere sammenlignet med standard mekanismer. Bladene er laget av ekstra hardt, rustfritt stål, noe som sørger for at skarpheten holder seg lenger.


Hekksakser

Det er alltid en utfordring å holde hekken vakker. Heldigvis kan Fiskars' hekksaks hjelpe deg uansett hvilket beskjæringsbehov du har. De er nøye utviklet for enkel trimming og holder uregjerlige hekker og vekstvillige busker i sjakk.

Jevn kraft fra ytterst til innerst

Hekksaks Fiskars

Alle hageeiere vet at det ikke er noe som er mer effektivt på en uregjerlig hekk enn en god hekksaks. Så enten du liker figurklipping, vil holde den årlige veksten under kontroll eller ganske enkelt liker en fin, rett linje, trenger du en effektiv hekksaks.
Heldigvis er det et stort utvalg å velge blant. Vi har SingleStep-hekksakser og teleskopsakser. Og for de tøffeste jobbene har vi sakser med vår unike PowerGear-teknologi, som kan tredoble kuttekraften helt ut i tuppen.

Bosch hekksaks

De lette batteridrevne hekksaksene fra Bosch gir stor bevegelsesfrihet, og smart energistyring for alle prosjekter takket være Syneon Chip-teknologien. Med nettdrevne hekksakser har du alltid maksimal ytelse, og kan klippe uten avbrudd. Dette betyr at du kan jobbe kontinuerlig under hele økten.

Bosch Multiklipper ISIO

De batteridrevne gressaksene fra Bosch skjærer med en unik kraft. De er komfortable, lette og hendige og dermed det perfekte verktøyet til klipping av vanskelig tilgjengelig gress.


Beskjæringssakser

Fiskars Beskjæringssakser

Alle hageeiere trenger et godt sett med beskjæringssakser. Heldigvis har vi utviklet en serie med redskaper som både er lette og behagelige å bruke uansett hvilken oppgave det er snakk om.

Hageeierens beste venn

Beskjæringssaks Fiskars

Så uansett om du skal beskjære lavthengende greiner på trærne i hagen eller knipe av visne blomsterhoder, er beskjæringssaksen et uunnværlig hageredskap. Det finnes to typer sakser til beskjæring av busker og trær: En med sideskjær og en med motskjær. Beskjæringssaksen med sideskjær brukes til friskt treverk og rene kutt. Saksen med motskjær har ett kutteblad og er perfekt for kutting av harde eller tørre kvister og mindre grener.


Planteredskaper

Planteredskaper

Såing av frø og planting er to av de mest følsomme oppgavene for en hageeier. For at arbeidet skal gå som smurt har vi utstyrt planteredskapene våre med avrundede kanter. Det sørger nemlig for at jord og røtter ikke ødelegges så lett, slik at plantene får de beste betingelsene til å vokse seg sterke og frodige.

Gi de nye plantene dine den aller beste starten

Planteredskap

Har du et kolonihagehus, et drivhus eller dyrker du ganske enkelt dine egne krydderurter, så vet du at små redskaper som planteskjeer og kultivatorer er uunnværlige. De er fantastiske til både å kultivere jorden, plante ut og luke – og til alt hell kan vi tilby deg et allsidig utvalg av planteredskaper i både tradisjonelle og nye materialer, som gjør alle oppgavene mulig.


Plenpleieprodukter

Plenpleieprodukter

Spør en hvilken som helst entusiastisk hageeier, og du vil få vite at det kreves mer enn en god gressklipper for å holde plenen pen.

Et utvalg av gressklippere som føres hos Bygger'n. Enkelte modeller utgår i blant, men vil i så fall erstattes av en tilsvarende modell.

La robotgressklipperen gjøre jobben i sommer

Det er mange fordeler med å skaffe seg en robotgressklipper, og det er ikke bare på grunn av latskap.

 

Gressklipper StaySharp Trommelklipper 43928163

Gressklipper Momentum - trommelklipper  - Godt for plenen, godt for helsa og godt for miljøet

 

Kantklippere

Enten du velger en nett- eller batteridrevet maskin: Med høy brukervennlighet og innovativ teknologi sørger gresstrimmerne fra Bosch for at du kan klippe jevnt og effektivt.

Bosch kantklipper / gresstrimmer

Sterk motor og ergonomisk betjening sørger for at du klipper komfortabelt og uten avbrudd med ART-gresstrimmerne fra Bosch.

Bosch kantklipper/gresstrimmer

Små, praktiske batteridrevne gresstrimmere er perfekte hjelpemidler i hagen. De er uunnværlige for hageeiere som ønsker at det skal se pent ut overalt. De lette, batteridrevne gresstrimmerne fra Bosch gir full bevegelsesfrihet uten ledningskaos. Det innovative knivsystemet er energieffektivt og sørger for nøyaktig klipping.

 

Djevelen er i detaljene

Gresspleieprodukter

Har du noen gang gått barføtt i hagen og trådd på en tistel? En strek i regningen når du ønsker å kjenne gress som kiler mellom tærne. For å unngå slike ubehagelige overraskelser og holde plenen fri for tistler og ugress bør du se vårt utvalg av smarte plenprodukter.


Jordbearbeidingsredskaper

Jordarbeidingsredskaper Fiskars

Enhver hageeier vet at hvis hagen skal blomstre og plantene trives, må jorden pleies. Vi har derfor et fantastisk utvalg av jordpleieredskaper – enten du skal plante løk, lufte, gjødsle eller sette ned påler.

Vi elsker jord

Vi hageeiere har én ting felles: Vi elsker jord. Uansett om det handler om å grave, planere eller lufte jorden, arbeide med en krafse eller å så frø, så må jorden håndteres med varsomhet. Vi har selvsagt det riktige utvalget av lette og ergonomiske redskaper som gjør hagearbeidet til en fryd

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

La gressklipperen gjøre jobben

La gressklipperen gjøre jobben