Hus og hjem

Produktsøk

La deg inspirere av rødt

Rødt er en farge som kan gi mange assosiasjoner, og som kan bidra til å skape interiør som virker lune og varme, rolige og elegante eller lekne og friske. Bli inspirert av den røde fargens mange...

Les mer

Dette må du kunne om trapper

Husets smykke, altså trappen, består av mange deler. Vet du for eksempel hva en «repos» er? Her er svarene du trenger for å bli trappe-ekspert.

Les mer

Gamle trapper i ny drakt

I hus med flere etasjer er trapper selvsagte deler av inventaret. Men tenker du noen gang over hvordan din trapp tar seg ut?

Les mer

En god pipe er halve peisen

Oppdag fordelen med ventilert pipe Det finnes to hovedtyper piper, den ene typen har isolasjon utenfor pipeforingen, den andre ikke. Icopal leverte tidligere begge disse pipetypene, siden Icopalpip...

Les mer

Spar penger - legg en plan

For mange huseiere blir den utvendige malejobben dyrere og mer omfattende enn tenkt. Med en vedlikeholdsplan kunne penger vært spart og frustrerende overraskelser unngått.

Les mer

Syv solgule tips

Det er ikke mye sol som skal til før humøret stiger. Det skal også lite solgult til for å få det til å stråle litt ekstra i heimen.

Les mer

Slik blir du kvitt julen

Julen setter sine spor, med fettflekker på duken, tette rør og rødvinssøl på sofaputene. Her er tipsene du trenger for å kvitte deg med sporene.

Les mer

Metrourban eller gladhipster?

Her gir "Trendpanelet" deg fire scenarier for hvordan de tror at nordmenns stil- og fargesmak vil utvikle seg. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.

Les mer

La fargene bestemme

En nyoppusset leilighet, der materialene i stor grad har fått bestemme, og påvirket både stil og farger. Motsetninger er spennende, og er det gjort med stø hånd, som her, blir resultatet både nydel...

Les mer
Forrige 1 2 Neste 

Finn nærmeste butikk

Norgeskart