Opplev det nye digitale fargekartet

Vi har samlet tidens tendenser i tre fargetemaer. Her kan du utforske fargene, få fargeråd og tips til hvordan du kan skape ditt personlige drømmehjem.

Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre personlige. Vi reiser ut i verden enten via nett eller til fots, og samler ideer og impulser som vi tar med tilbake og inn i hjemmene våre. Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter. Ved å benytte LADY Minerals kan du gi veggene et rustikt og unikt fargeuttrykk. Jotun ønsker å bidra til at ditt hjem blir akkurat slik du vil ha det. Basert på vår egen reise rundt i verden har vi samlet tidens tendenser i tre deilige fargepaletter; Nordic Living, Urban Living og Continental Living. Vi håper disse vil inspirere deg til å skape ditt personlige drømmehjem.

Nordic Living

Vi nordboere tyr ofte til naturen når vi trenger å slappe av. Skog og hav gir oss ro og påfyll, og med LADYs deilige fargenyanser kan vi ta med oss denne beroligende atmosfæren hjem. Kle veggene i sobre blåtoner med innslag av den vakre og kornfargede Cashmere for et gyllent preg. Innred med flettede kurver, treverk og keramikk, og kjenn hvordan den hektiske hverdagen plutselig går litt saktere.

Les mer om Nordic Livning på Jotuns sider

 

Urban Living

Enten vi er i Tokyo, San Francisco eller Stockholm, verdens storbyer bobler av inspirasjon og kreativitet! Når vi slipper denne lekne mentaliteten inn i hjemmene våre oppstår en deilig energi. Skulpturelle designobjekter mot vegger i dust fargespill oser eleganse, og gir et hjem som inspirerer, akkurat som storbyen.

Les mer om Urban Living på Jotuns sider

 

Continental Living

Når vi samler vakre håndverksobjekter, unike vintagekupp og suvenirer fra spennende reiser under ett tak, oppstår en helt spesiell atmosfære. Sammen danner de et bilde av hvem vi er, og skaper deilige omgivelser som inviterer til samvær. Helheten får en egen sanselighet og varme, forsterket av brente veggfarger som bringer verden hjem til oss.

Les mer om Continental Living på Jotuns sider

Finn nærmeste butikk

Norgeskart