Langlo garderobeplanlegger

Langlo Designer er et helt trygt Windows-program som starter i eget vindu og utnytter PC'ens muligheter til det fulle. Ved første oppstart lastes programmet ned fra vår webserver (tar ikke lang tid). Neste gang startes programmet umiddelbart. Programmet er basert på en helt enkel installasjon, legger seg ikke i startmenyen, påvirker ikke andre program og trenger ikke avinstalleres.

 

Kom i gang!

Velkommen til en enkel og morsom måte å skape din garderobe på - alt på skreddersøm!
NB: Programmet fungerer foreløpig ikke ved bruk av Mac!

Langlo tegneprogram

Vi anbefaler Internet Explorer eller Edge som nettleser.

Ved bruk av andre nettlesere må du kanskje installere et "ClickOnce"-tillegg i nettleseren din. Etterpå returnerer du til denne siden og klikker på "Start Designer". Da får du en popup hvor du klikker på "ClickOnce Install".

ClickOnce for Firefox.

ClickOnce for Chrome

 

Registrer deg - logg inn

For at du skal kunne lagre din garderobetegning må du opprette en brukerkonto i tegneprogrammet, og logge inn. Uten en brukerkonto kan du ikke lagre arbeidet ditt, eller sende forespørsel på tilbud til en av våre forhandlere.

Fotogalleri

Bruk fotogalleriet som inspirasjon for å designe din unike og smarte oppbevaringsløsning.
Bla frem og tilbake, finn din løsning og overfør bildet direkte til tegnemodulen!

Trenger du hjelp?

Underveis i hele tegneprosessen kan du benytte deg av en hjelpefunksjon. Øverst til høyre på alle sider finner du hjelp til det du jobber med.

Tegn din oppbevaringsløsning

Går direkte til tegnemodul

Last ned vår veileder Langlo designer 3.0

 

Slik tegner du

Orienter deg

Dette er hovedelementene og de viktigeste funkjsonene i tegnemodulen.

Orienter deg

Knapperad - visningsmeny

Disse knappene bestemmer hvilken del av garderoben som vises i tegnemodulen, og er aktiv for redigering.

Knapperad

Om du velger FRONT, arbeider du for eksempel med dørene. Om du velger INNREDNING er det innholdet i skapet. GARDEROBESKAPET viser både front, innredning og evt. sidevegger og topplate i samme vindu.

NB: Om du ønsker det kan bredden på front og innredning være ulikt. For eksempel om du ønsker å skjule et pipeløp eller en sikringsboks inne i skapet. Målene må da føres inn forskjellig på front og innredning.

Knapperad garderobeskap

Redigeringpanel - garderobeskap

Redigeringpanel garderobeskap

Knapperad front

 

Redigeringspanel - Front

Redigeringspanel Front

Knapperad innredning

Redigeringspanel - Innredning

Redigeringpanel Innredning

Komponentpanel - Innredning

Komponentpanel

Edit-knapp

Flytt seksnoner, komponenter til høyre/venstre eller opp/ned. "Aktive" markører viser om seksjonen/komponentene er flyttbare.

Edit

 

Kamera-knapper

Velg mellom forhåndsdefinerte vinkler og zoom-innstillinger i tegningen.

Zoome

Endre scene åpner undermeny for enring av valgt kamerainnstilling. Hold nede høyre museknapp og dra musen i ulike retninger for å endre perspektiv. Du kan for eksempel se skapet innenfra ved å høyreklikke midt på fornten og dra musen mot høyre eller venstre mens du holder museknappen nede. Dra samtidig litt opp eller ned for å "tippe" på skapet. Du zoomer inn ved å screolle med museknappen. Klikk eventuelt på "RESET" for å gå tilbake til opprinnelig vinkel.

 

Angreknapp

Angreknapp

Gå tilbake ett og ett trinn ved å klikke på denne knappen flere ganger. Dette fungerer kun før tegningen er lagret.

Gjør om (Re-do)

Gå fram ett og ett trinn ved å klikke på denne knappen flere ganger. Dette fungerer kun før tegningen er lagret, og kun om du har brukt "angrefunksjonen" for å fjerne enringer.

Prislinje

Prispanel

Tegningen er alltid oppdatert med veiledende priser fra Langlos priskatalog, inkl. meva. og frakt til butikk. Vær oppmerksom på at våre forhandlere i perioder kan ha kampanjer som gir svært fordelaktige priser. Vi anbefaler derfor at du tegner ferdig og sender en prisforespørsel i etterkant.

Ferdig

Ferdig-knapp

Bruk denne knappen når du er ferdig med tegningen og ønsker å lagre. Så snart tegningen er lagret, kan du hente den fram og tegne videre på den om du ønsker det. Dersom du ikke har logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det. Ved første gangs bruk vil du bli bedt om å registrere deg som bruker av programmet.

Kontroller tegningen

Kontrollfunksjonen

Programmet kontrollerer tegningen. Ved opplagte feil gir programmet beskjed og anbefaler deg å kontrollere tegningen din.

 

Slik bestiller du

Langlo AS selger kun gjennom autoriserte forhandlere. Derfor gir tegneprogrammet deg muligheten til å sende direkte forespørsel til våre forhandlere.

Send prisforespørsel

Send din tegning til en forhandler og få et pristilbud tilbake!

Send forespørsel

Våre forhandlere henter opp tegningen din, kontrollsjekker og gir råd og veiledning videre.
De gir deg et uforpliktende pristilbud og hjelper deg med å sette ordren i bestilling.

Levering og montering

Vår målsetting er at en garderobe skal være klar til levering i løpet av ca. 14 dager. Vi tilbyr levering til privat adresse mot et tillegg i pris. Ellers vil den bli levert til forhandler kostnadsfritt, for henting.
Langlo garderobe er designet for at du skal kunne montere dem selv. Benytt våre monteringsveiledninger som følger med produktene, eller monteringshjelpen på www.langlo.no

Finn nærmeste butikk

Norgeskart