Nye trendfarger for panel

Med panellakk fremheves panelets eget utseende, struktur, farge og mønster. Samtidig motvirkes naturlig gulning. Etter ett strøk eller to, får treverket en farge som er tilpasset dagens interiørtrender, uansett om panelet er nytt eller gammelt.


NYTT OG GAMMELT: Panellakk kan brukes både på nytt og gammelt treverk. Behandlingen er transparent, og lar treverkets tegninger skinne gjennom.

Innvendig panel blir igjen populært i boligmiljøer – og er ikke lenger et utpreget hyttemateriale. Topplisten over farger er også i endring, og stadig flere oppdager de brune tonene.

Transparent

LYSNER: Fargen bevarer den lyse fargen hos nytt treverk og kan brukes for å lysne gammelt, gulnet panel. På gammelt panel brukes fargen som første strøk, før ønsket brun- eller gråfarge påføres. Da er det enklere å oppnå ønsket resultat.LYSNER: Fargen bevarer den lyse fargen hos nytt treverk og kan brukes for å lysne gammelt, gulnet panel. På gammelt panel brukes fargen som første strøk, før ønsket brun- eller gråfarge påføres. Da er det enklere å oppnå ønsket resultat.

Panellakk er en transparent behandling, der underlagets opprinnelige farge påvirker sluttresultatet. Nytt treverk som har en lys farge er enkel å gjøre grå eller brun i både lyse og mørke nyanser. Med et eldre panel som har rukket å få en mørk gul egenfarge, kan man trenge flere strøk panellakk for å oppnå ønsket farge.

Den hvite panellakken kan brukes for å gi eldre panel akkurat det grå eller varmbrune utseende du ønsker. Da påføres hvit panellakk i fargen «Snøheim», som første strøk, for så å gå videre med neste strøk i den valgte fargen. Da vil du få et lysere resultat, og det er lettere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gulbrune fargen påvirker resultatet.

Motvirker gulning

NATURLIG: Med panellakk får man et lyst, grått eller brunt treverk, samtidig som man bevarer treets naturlige utseende og motvirker gulning.NATURLIG: Med panellakk får man et lyst, grått eller brunt treverk, samtidig som man bevarer treets naturlige utseende og motvirker gulning.

Panellakk kan brukes innendørs på panel, tømmer, tak og dører og lister med mer. Lakken er vanntynnet og gir en matt glans til treverket. Behandlingen både gir farge til underlaget, og motvirker fremtidig gulning grunnet aldring og påvirkning fra sollys.


MATT: Original Panellakk gir en matt overflate og kan brukes for å gi både nytt og gammelt panel ønsket farge. MATT: Original Panellakk gir en matt overflate og kan brukes for å gi både nytt og gammelt panel ønsket farge.

Kilde: IFI

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

Lady Pure Nature

Lady Pure Nature

Lady Design Gull-Kobber

Lady Design Gull-Kobber

Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Panellysner

Tyrilin Panellysner