Ta med en håndverker hjem

Bygger'n butikkene har kontakt med og formidler tjenester fra lokale håndverksbedrifter. Trenger du hjelp kan du kontakte din nærmeste Bygger'n-butikk, så formidler vi kontakt med en håndverker som kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

TAK

Takstein, takplater, Decra eller Shingel. Når det gjelder tak er valgene mange og prisforskjellene store. Vi hjelper deg med å beregne materialforbruk og kostnader - formidler kontakt med både taktekkere og blikkenslagere.

Få taket lagt av proffer

ISOLASJON

Bor du i et familiehus fra 60-, 70- eller 80-tallet er etterisolering av loft en investering som betaler seg selv etter kun få år. Hos Bygger'n finner du alt du trenger, enten det er for å holde på varmen, dempe lyd eller hindre teleskader. Hør med oss om hva du bør velge til ditt hus.

Montering glava

VINDUER OG DØRER

Moderne kvalitetsvinduer med mange tilvalg og funksjoner er en investering man ikke angrer på. Bygger'n samarbeider med en rekke leverandører over hele landet for å kunne gi deg de beste tilbudene - både på standard- og spesialmål.

Montering av dør vater

INNENDØRS PROSJEKTER

Inne er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig. Hos Bygger'n finner du et stort utvalg i produkter til gulv, vegg og tak - stue, soverom, kjøkken og bad. Vær oppmerksom på at noen oppgaver må overlates til profesjonelle håndverkere. Hos Bygger'n får du vite alt om gjeldende byggeforskrifter.

KLEDNING OG KONSTRUKSJONSVIRKE

Bygger'n fører mange ulike kvaliteter liggende og stående kledning, både behandlet og ubehandlet. Blant annet ferdig grunnet og malt kledning fra Moelven og Jotun. I tillegg har vi alt av konstruksjonsvirke til konkurransedyktige priser. Vi skaffer deg alle materialene du trenger til ditt prosjekt, og kan formidle kontakt med håndverkere hvis du ønsker å få jobben gjort av proffe.

Montere kledning Moelven

GRUNN - ARMERING - MØRTEL

Bygger'n er en komplett leverandør av armering, stål, metaller, mørtel, Leca og grunnmursplater med mer. Vi hjelper deg med bestilling og organiserer samlast for alle typer byggevarer til ditt prosjekt. Slik kan du spare både tid og penger.

Mur og mørtel  Grunnarbeid og muring

 


Bygger'n har mange proffkunder som vi kjenner godt og som vi vet kan gjøre en god jobb for deg som ønsker hjelp til å få utført jobben på en faglig og forsvarlig måte. Vi setter deg i kontakt med riktig håndverker som kan ta hånd om ditt prosjekt.

 Proffkunder Bygger'n

Håndverker illustrasjonsfoto

Ikon håndverker

Finn nærmeste butikk

Norgeskart