Bosch - Flere verktøy, ett batteri

I Power4All passer alt sammen.

Uansett om det er 10,8- eller 18-volts: Ett batteri er alt du trenger for å bruke alt verktøyet i det samme systemet. Sett det inn, og sett i gang. Og når du er ferdig med oppgaven: Ta ut batteriet, og sett det i det neste verktøyet.

Enklere blir det ikke.

Bosch - ett batteri, mange muligheter

10,8V

Batteri Bosch

10-8V Batteri fra Bosch - ett batteri til flere verktøy

Har du så mange prosjekter at du ikke vet hvor du skal begynne? Ikke noe problem! Du trenger et verktøy med 10,8-volts batteri fra Bosch! Det 10,8-volts batteriet passer i alle kompakte verktøy i 10,8 V-systemet og har tilstrekkelig kraft fra første til siste oppgave.

Batteri 10,8V

18 V Li-ion-batterisystemet

Bosch - ett batteri til flere verktøy

Et batteri for mange utfordringer! Det 18-volts batteriet fra Bosch passer til alle kompakte verktøy i 18 V Li-ion-batterisystemet. Gled deg over full kraft – hele tiden.

18V Batteri fra Bosch - ett batteri til flere verktøy

Sett 18-voltsbatteriet i ønsket verktøy, og sett i gang. Og når du er ferdig med oppgaven: Ta ut batteriet, og sett det i det neste verktøyet. Enklere blir det ikke. Kjøp ett verktøy og batteri som sett. Deretter kan du bruke alt tilleggsverktøyet med det samme batteriet. Forresten: Du kan også kjøpe lader og batteri separat til gunstig pris.

Batteri 18V

33 % mer kraft:

Enda bedre ytelse med Li-ion-teknologien: De batteridrevne verktøyene i 18 V-batterisystemet har 33 % lengre brukstid – perfekt for større oppgaver i hus og hage. Og det beste: Ett batteri passer i alle verktøyene i serien. Et batteri for mer kraft og økt utholdenhet. Det er bare å sette batteriet i det neste verktøyet og fortsette, og fortsette...

Du har maksimal kraft til alle prosjektene dine. Med 10,8 volt, eller 18 volt for ekstra ytelse.

Kompakt, fleksibelt og smart

Uansett om du velger et 10,8- eller 18-volts batterisystem: Kjøp ett verktøy og batteri som sett. Deretter kan du bruke alt tilleggsverktøyet med det samme batteriet.

Forresten: Du kan også kjøpe lader og batteri separat til gunstig pris.

Mer kraft for alt verktøyet i samlingen din

Det 10,8-volts batteriet er perfekt for lettere oppgaver. Med det sterke 18-volts batteriet har du full kraft og kan uten problemer realisere også større prosjekter. Uansett hvilket batteri du bruker – det passer alltid til alt annet verktøy du har i det samme systemet.

 

Finn nærmeste butikk

Norgeskart

Bestill Bosch Power4All i nettbutikken

Bestill Bosch Power4All i nettbutikken